上一頁下一頁
發新話題

豆豆好敏感,但小洞唔夠多水水...

收藏  |  訂閱
274  24.1k

引用:
原帖由 失常少女 於 2015-4-9 02:02 PM 發表 查看引用來源
女人好差咩??唔係點幫你地男人點打j?係呢,點打j先係最正??要唔要捽個頭??齋chok又唔好玩
齋CHOK唔得。
個頭要捽, 但要溫柔。
唔好乾CHOK, 加啲CREAM或者BB油或者口水, 再唔係閪水(正呀:smile_o05
個動作要好似幫條J查CREAM咁, 用陰力。
OH:smile_o11::smile_o11:

引用:
原帖由 samsunghp 於 2015-4-8 03:28 PM 發表 查看引用來源

你鍾意人點挑逗你丫?
基本功要做足,例如好簡單嘅輕撫西西毛毛地帶,撩下挑逗下,我已經會覺得好舒服好輕奮。要配合埋啲好挑逗嘅語句,不停kiss我,撩我敏感地帶,奶下啜下linlin,之後我就會自動擘開對玉腿請條仔品嚐最肥美的新鮮鮑鮑!
當然我會自動用靈巧嘅口舌之技服待少爺仔啦,最鍾意!!

引用:
原帖由 富江的誘惑 於 2015-4-9 05:03 PM 發表 查看引用來源

基本功要做足,例如好簡單嘅輕撫西西毛毛地帶,撩下挑逗下,我已經會覺得好舒服好輕奮。要配合埋啲好挑逗嘅語句,不停kiss我,撩我敏感地帶,奶下啜下linlin,之後我就會自動擘開對玉腿請條仔 ...
奶閪正呀~~~:smile_o11::smile_o11:

引用:
原帖由 kit6098 於 2015-4-9 02:18 PM 發表 查看引用來源
我中意慢慢比條女玩

我都超中意慢慢玩條仔!最中意玩j!!
慢慢用舌頭按摩下個頭仔,用手chok下,再慢慢成枝擺入口含,出入上下套弄... 超興奮!!

引用:
原帖由 咸濕人夫 於 2015-4-9 04:49 PM 發表 查看引用來源

齋CHOK唔得。
個頭要捽, 但要溫柔。
唔好乾CHOK, 加啲CREAM或者BB油或者口水, 再唔係閪水(正呀:smile_o05
係我平時玩法喎,最中意整濕慢慢捽
條仔好high!!

引用:
原帖由 富江的誘惑 於 2015-4-9 05:09 PM 發表 查看引用來源

係我平時玩法喎,最中意整濕慢慢捽
條仔好high!!

唔係好HIGH, 係會升仙。

引用:
原帖由 咸濕人夫 於 2015-4-9 04:49 PM 發表 查看引用來源

齋CHOK唔得。
個頭要捽, 但要溫柔。
我覺得加口水好肉酸......

引用:
原帖由 失常少女 於 2015-4-9 05:18 PM 發表 查看引用來源
我覺得加口水好肉酸......
你含左落去, 攞返出黎, 咪一樣係成條都係口水。:smile_o08:

引用:
原帖由 咸濕人夫 於 2015-4-9 05:06 PM 發表 查看引用來源

奶閪正呀~~~:smile_o11::smile_o11:
哈哈,我prefer會鍾意幫女朋友奶西西嘅男仔做男朋友,好有私心
大家都有得玩有得爽
有啲男仔唔情願咁求其奶幾下就收皮,真係令到囡囡好冇癮架... 明明爽緊架嘛
最鍾意條仔奶到我勁敏感勁爽觸哂電咁,突然唔奶,仲要話"特登唔俾你,快啲求我吖小淫娃,睇下你個西淫到..."  依下我真係頂唔順,性慾會勁被挑起,會淫叫嗲佢俾我爽,咁依個時候啲水水就當然多返啦

引用:
原帖由 富江的誘惑 於 2015-4-9 05:07 PM 發表 查看引用來源

我都超中意慢慢玩條仔!最中意玩j!!
慢慢用舌頭按摩下個頭仔,用手chok下,再慢慢成枝擺入口含,出入上下套弄... 超興奮!!

又所以女人條利係靈活啲,蛇舌

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆