上一頁下一頁
發新話題

p11, 9,1 update相*純分享,我男人想我同佢3p,想睇住我比人插,系都要我放相上來

收藏  |  訂閱
270  75.2k

引用:
原帖由 littlewater 於 2015-2-16 01:09 AM 發表 查看引用來源
第一次開post,其實好眼訓,又不嬲都吾系好識講故仔個d女,事源點解會開acc開po可能系因為悶喇。二來其實都想同人分享一下呢一年自己既事,話哂如果系論壇講出泥,始終大家都吾識既,咁都幾好阿。話說不如講少少背景, ...
其實你著唔著絲襪都正 因為你腳靚😌 但好多男人都係絲襪控 包括我 哈哈

正呀,大力支持

引用:
原帖由 Iamsen69 於 2015-2-20 02:25 PM 發表 查看引用來源

其實你著唔著絲襪都正 因為你腳靚😌 但好多男人都係絲襪控 包括我 哈哈

我比相佢揀佢都系揀腳阿,絲襪阿個d叫我post

引用:
原帖由 Iamsen69 於 2015-2-20 02:25 PM 發表 查看引用來源

有腳就無胸:smile_o03:

引用:
原帖由 littlewater 於 2015-2-20 02:38 PM 發表 查看引用來源

有腳就無胸:smile_o03:
有腳已經好夠玩 哈哈

佢話就話好中意,其實實情跟本就吾會玩:smile_o03:
引用:
原帖由 J-風車 於 2015-2-20 02:42 PM 發表 查看引用來源

有腳已經好夠玩 哈哈

對腳粗D會仲好睇

學玩咯,叫佢用你隻腳做幻想 J 下

佢既幻想永遠只會系我比第個人屌:smile_13:
引用:
原帖由 tsang_jimmy 於 2015-2-20 02:56 PM 發表 查看引用來源
學玩咯,叫佢用你隻腳做幻想 J 下

長腿的女人確係吸引男人:smile_30:
引用:
原帖由 littlewater 於 2015-2-20 02:12 PM 發表 查看引用來源

年三十影左幾張
?oh=6b7b454d954ce57732ce23c169a427f1&oe=54E89518&__gda__=1424596012_077634 ...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆