上一頁下一頁
發新話題

其實我好愛你 (處女作處女膜破處#156)

收藏  |  訂閱
1.3k  224.1k

引用:
原帖由 YourBitch 於 2014-9-17 11:47 AM 發表 查看引用來源
直情完全溶化啦...:smile_o06:
\
睇黎我地住得好近下喎,我都係X湖居XDXD     不過唔知你個X係咩 XD

留言等下part~

引用:
原帖由 神奇小子010 於 2014-9-17 10:18 PM 發表 查看引用來源
寫得好好呀!有哂背景,人物,繼續update丫。支持你。

小妹會努力㗎!!!多謝支持

引用:
原帖由 YourBitch 於 2014-9-17 06:17 AM 發表 查看引用來源

真係無諗過會發生d咁嘅事... 嗰刻好唔開心所以衝動咗,加上我無咩朋友
朋友 here

引用:
原帖由 12345685200 於 2014-9-17 10:35 PM 發表 查看引用來源
\
睇黎我地住得好近下喎,我都係X湖居XDXD     不過唔知你個X係咩 XD
西貢都唔係好多X湖居啫,有船嗰度囉:smile_o05:

引用:
原帖由 良朋知己 於 2014-9-17 10:45 PM 發表 查看引用來源
留言等下part~

對唔住呀要您等,最近學校又多野做,補習都好多...所以打慢咗,今晚會出文㗎啦:smile_o03:

上次講到我叫O留低,佢都好自然咁應承咗。(⊙ω⊙) 嘅然我都同佢話咗唔好發展住,佢就好識做咁話上客房瞓啦(●°u°●)​ ,咁佢就話要沖涼叫我出去,佢入咗房之後淨翻我一個人,我唔知發咩癲好唔開心喺度喊,其實我覺得我係鍾意佢嘅,但係好多時我同佢一齊都係諗住T,我真係唔想後悔所以唔想咁樣(╥﹏╥)。呢個時候O突然叫我,原來我唔記得比毛巾佢(對唔住,我知我蠢不過飲醉酒嘛) 咁我就梗係快快手攞毛巾比佢啦,佢開門見到我喊就梗係又擔心啦,"hey what happened,啱啱我係咪遲咗,發生咩事你做咩喊得咁勁"(O_o),之後佢即刻刪門圍翻好條毛巾,好緊張咁出嚟。我真係好驚我會越嚟越鍾意佢所以我諗住走㗎啦真係,點知呢個時候佢喺後面攬過嚟... back hug係無女仔可以resist到嘅,我亦唔例外。(T ^ T)我地咁樣佢咗幾分鐘我就開始崩潰另轉攬實佢喊,我唔知點解一攬實佢就好有安全感,可能係佢嘅肌肉,可能係佢嘅體溫,可能係佢嘅心跳。每一樣野都好似為我而設咁,我溶咗喺佢嘅hug道... 跟住佢就打咗我入翻廁所,錫咗落嚟。我好亂好驚,佢就夾硬塞咗條脷入我個口道, 好軟好舒服我停唔到。佢開始除我條裙,嗰晚着咗條低胸貼身短裙,一拉拉鏈就成條唔見咗,之後佢反轉咗我抄我個胸,攬到我咁實又點會feel唔到佢之棍棍呢?ψ(‘∇’)ψ 嗰吓我清醒咗一吓,我想推開佢,不過下一秒我就比佢強大嘅臂彎攬實咗,所以連低褲都比人除埋,嗰吓我去兩個都已經失去理性。佢抱起咗我行入浴江,一路錫我一路幫我沖涼,我真係從來未試過有人咁對我,佢慢慢放低我,我知道佢想入..不過我真係無expect過第一次就咁無咗,所以夾實佢條腰唔比... 不過我知道佢好想要,佢抖氣抖到勁大聲好似好辛苦咁.. 所以我都好乖咁跪咗喺道幫佢含,原來無套真係唔同d,好硬好多汁...(~_~;) 我feel到佢唔頂得太耐所以同佢出咗去,出去上咗我張床,無錯上次都係呢張..O亦係第一個去我屋企,上我床嘅男人,好啦講翻... 我一野含到最深,佢就啊一聲咁叫咗出嚟,嗰吓我知道佢好enjoy. 之後就開始用條脷圍住佢個頭頭轉圈咁lam,其實見到佢舒服我真係好有滿足感, 一路chok一路juet, 我feel到佢開始震就知大鑊,兩秒鐘之後我就成口都係O嘅精精。老實講我都係第一次試精嘅味...其實我又覺得無咩,可能因為O唔係食好多肉掛...佢射完即刻好驚,係咁講對唔住仲攞紙巾比我吐,點知我一野錫埋去喎,不過...我最後都吞晒佢,佢勁impress因為佢無諗過我會為咗佢咁樣做... 吞晒之後佢都同我kiss咗一陣先瞓,唔知係咪搞得太high我竟然瞓唔着... O就攬住我一路唱歌暗我瞓,雖然有d走音,不過我真係比佢感動到喊咗出嚟... 就係咁我地瞓咗晚(・ω・)

唔係我唔想up相啊係我唔識up... 又要link咁好複雜:smile_o16:

引用:
原帖由 YourBitch 於 2014-9-15 05:47 PM 發表 查看引用來源
其實大家嚟引版係咪淨係想睇咸故㗎..因為我想交代多d背景同感情先寫
有背景先好,如果唔係同睇AV 有咩分別

處+含仲可以呑埋,好正
支持丫
引用:
原帖由 YourBitch 於 2014-9-18 10:32 PM 發表 查看引用來源
上次講到我叫O留低,佢都好自然咁應承咗。(⊙ω⊙) 嘅然我都同佢話咗唔好發展住,佢就好識做咁話上客房瞓啦(●°u°●)​ ,咁佢就話要沖涼叫我出去,佢入咗房之後淨翻我一個人, ...

引用:
原帖由 nathancc 於 2014-9-18 11:23 PM 發表 查看引用來源
有背景先好,如果唔係同睇AV 有咩分別
我都覺啊,多謝你花時間睇

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆