上一頁下一頁
發新話題

茶記老闆娘回憶錄 p24‧p47.p.65 p.106 p.116 p.125

收藏  |  訂閱
2.0k  545.2k

:smile_o15: :smile_o15: :smile_o15:

引用:
原帖由 cloudc13 於 2014-8-22 10:32 PM 發表 查看引用來源

MayMay我都好想可以同你chat

我好似加左你,(yun....)不過你吾理老娘!

引用:
原帖由 指天蕉 於 2014-8-22 10:36 PM 發表 查看引用來源

梗係游水啦!你喺前面學游娃式,我喺後面幫手托住你對奶,再用下身幫你頂住個pat,包你學得識:smile_o12:而且你猛咁出水,唔驚冇水游
你依D叫抽水,不是游水!

MayMay我都好想可以同你chat

冇機會同陳太chat chat tim:smile_o03:

引用:
原帖由 apple0208 於 2014-8-22 10:25 PM 發表 查看引用來源
我都好想有機會可以同到小淫菜wechat呀!
我有留過言架!

唉,個個都掛住wechat,然後加左又叫我影上影下,叫我嗌幾聲,之後又問我可吾可以睇下妹妹,頂,你地當我係咩呀!叫雞呀?睇板呀?

有無得wechat都唔緊要既,唯有捕住依個post啦

引用:
原帖由 小淫菜陳太 於 2014-8-22 10:47 PM 發表 查看引用來源

唉,個個都掛住wechat,然後加左又叫我影上影下,叫我嗌幾聲,之後又問我可吾可以睇下妹妹,頂,你地當我係咩呀!叫雞呀?睇板呀?
如果淨係咁又過份左D既,冷靜冷靜:smile_o08:

引用:
原帖由 小淫菜陳太 於 2014-8-22 10:47 PM 發表 查看引用來源

....唔好勞氣,好心師兄們咁幸運抽中就好好珍惜啦!

引用:
原帖由 小淫菜陳太 於 2014-8-22 22:44 發表 查看引用來源
你依D叫抽水,不是游水!
大淫菜你咁鬼正,咁梗係要教下你游水啦!你學游水之餘又有得出埋成地水happy下,我又可以品嚐下你啲奶水,大家都happy!:smile_o12:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆