上一頁下一頁
發新話題

人妻第一次偷食

收藏  |  訂閱
589  137.3k

引用:
原帖由 Fongleelee 於 2014-7-24 05:42 PM 發表 查看引用來源
我諗可以滿足少少你地嘅好奇心!

只令人更無限霞想

C 姐身型一流, 慢慢滿足你, 最後推車射 射 射!!

你呃人
咁靚身材,邊到似生過仔

引用:
原帖由 格雷大人 於 2014-7-24 05:43 PM 發表 查看引用來源
http://i40.photobucket.com/albums/e245/Fongleelee/Mobile%20Uploads/image_zps4da652aa.jpg
生過3個小朋友黎講真係keep得好好,唔怪得你EX 會想同你攪,咁吸引嘅人妻

C姐咁索
你個ex梗係快🔫手喇

所以我咪想了解下男人偷食係咪冇感情都ok呢?女人就應該大部分都唔得囉。好似你地咁講,咁如果要事但揾條女洩慾,咁佢又唔係冇錢,一千幾百揾條索嘅女開房都得啦,又冇手尾跟,做咩要揾我啫?不過咁多位師兄都講得啱嘅,佢一d都唔尊重我,我都係應該c左條心!呢d野試過就算!

引用:
原帖由 Fongleelee 於 2014-7-24 05:52 PM 發表 查看引用來源
所以我咪想了解下男人偷食係咪冇感情都ok呢?女人就應該大部分都唔得囉。好似你地咁講,咁如果要事但揾條女洩慾,咁佢又唔係冇錢,一千幾百揾條索嘅女開房都得啦,又冇手尾跟,做咩要揾我&# ...
站向我既立場來講最小都要傾過計相識過先得囉,三唔識七,食都冇味:smile_o05:

引用:
原帖由 Fongleelee 於 2014-7-24 05:52 PM 發表 查看引用來源
所以我咪想了解下男人偷食係咪冇感情都ok呢?女人就應該大部分都唔得囉。好似你地咁講,咁如果要事但揾條女洩慾,咁佢又唔係冇錢,一千幾百揾條索嘅女開房都得啦,又冇手尾跟,做咩要揾我&# ...
男人係用下面諗野的嘛,哈哈,叫雞同識嘅人攪心情唔同,叫雞係錢銀交易,同識嘅人做可以同朋友晒命,「我尋晚同個舊愛人妻爆房,幾爽!」

更何況你點知佢無出去叫雞?有得玩點解唔玩
如果係我,我都同對方了解下先嘅,睇下大家咩要求

我一定唔係囉⋯

我希望同我做完既女女,都係開心,滿足⋯
一定唔會當佢係洩慾工具囉
識得尊重女性,先會俾到佢地享受到性高潮^_^

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆