上一頁下一頁
發新話題

[請關po lol唔該晒..]DRY到爆既大學生兼職記 + ..... lol (三)

收藏  |  訂閱
3.0k  48.8k

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-4-21 02:29 AM 發表 查看引用來源

如果我而家問歐國盃係咪即係歐聯................
兩樣野黎既..

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-4-21 02:34 發表 查看引用來源

但重心腳可以換架嘛....?
我明你嘅意思啦...有時比賽情況唔許可, 用左腳都要頂硬上

引用:
原帖由 主音仔 於 2014-4-21 02:31 AM 發表 查看引用來源

哈哈。係冇可能搵得返。所以通常睇完就算。除非長期支持開。 不過好欣賞你咁有耐心打咁長篇。希望每日都睇到你既事啦。

打長篇係我長氣lol 同埋記得清楚XD 你睇新嗰篇你就發覺好短, 因為我唔記得XD! 哈哈

btw, 每日太chur啦XD 你每日過黎吹兩句好過啦XD

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-4-21 02:34 發表 查看引用來源

咁都唔錯, 有急才有急才, 同我一樣XD
又一樣嘢一樣

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-4-21 02:34 AM 發表 查看引用來源

得架啦 , coming soon 架啦XD
何來coming soon. 是你嗎。沒有人愛我。是你嗎。哈哈

引用:
原帖由 kppp888 於 2014-4-21 02:31 AM 發表 查看引用來源

唔係!
歐國盃係洲際國家級賽事, 而歐聯係洲際球會級賽事
我頭先望住呢兩句...喺到找不同lol

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-4-21 02:36 AM 發表 查看引用來源

打長篇係我長氣lol 同埋記得清楚XD 你睇新嗰篇你就發覺好短, 因為我唔記得XD! 哈哈

引用:
原帖由 kppp888 於 2014-4-21 02:32 AM 發表 查看引用來源

仲諗EX?!
我係想講, 我兩次分手都係因為性格不合..( 呢個係個包括好多野既分手理由lol)
而如果佢地真係明白點解我受唔住, 然後改, 咁佢地既下個女朋友會好過啲XD 哈哈

引用:
原帖由 kppp888 於 2014-4-21 02:32 AM 發表 查看引用來源

誠實地潤我
咁都睇得出, 咁我冇計啦XD

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-4-21 02:36 AM 發表 查看引用來源

長氣係好事呀。重質不重量既。最緊要係你既經歷。哈哈。
哈哈。我多數係波版同馬版。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆