上一頁下一頁
發新話題

13年的點滴二 (UPDATED 21/JAN P.120 #1800)

收藏  |  訂閱
3.0k  134.2k

引用:
原帖由 kensen 於 2013-12-30 12:02 PM 發表 查看引用來源
繼續支持師兄出文....原來已不經不覺出第二個post.....多謝你冇私的分享...同埋咁有耐性咁打文.
努力完埋A, 咁我就暫時工德完滿啦

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-12-30 01:10 PM 發表 查看引用來源

等同於男人做完後問個女仔, 我勁d定邊個勁d一樣, 老lan土:smile_27:
勁呢樣野好難量化既...... :smile_44:

引用:
原帖由 R.Gonzalez 於 2013-12-30 01:38 PM 發表 查看引用來源

勁呢樣野好難量化既...... :smile_44:
的確! 但好多男人又愛拿來作比較........:smile_42:

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-12-30 01:17 PM 發表 查看引用來源

你都覺呢..................:smile_42:
講真...呢d野雙方都有責任...
可能我自己會咁諗~做之前個女人都應該心中有數,去承擔大半既後果,男人係果一刻,谷精上腦,點會咁清醒諗到其他野

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-12-30 01:41 PM 發表 查看引用來源

的確! 但好多男人又愛拿來作比較........:smile_42:
我唔會問呢啲蠢問題,只會問黎咗幾多次高潮。hehe

引用:
原帖由 Seductive 於 2013-12-30 01:53 PM 發表 查看引用來源

講真...呢d野雙方都有責任...
可能我自己會咁諗~做之前個女人都應該心中有數,去承擔大半既後果,男人係果一刻,谷精上腦,點會咁清醒諗到其他野
嘩,你好抵得諗。你 partner  真有福。

髙踭鞋  等於不是大肚
樓主去到洒店也該是晚上
不會是見客
應該是制服誘惑

引用:
原帖由 1223.bruce 於 2013-12-30 02:10 PM 發表 查看引用來源

嘩,你好抵得諗。你 partner  真有福。

咁係喎,享受無套果種高潮同快感,大家都有份,如果因為個男無用套將成個責任卸晒落佢度,我又覺得唔多公平囉...
不過,都要信對方,先可以唔用既...

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-12-30 10:40 AM 發表 查看引用來源
我一直坐係溫泉浴缸邊, 享受A用口為我帶來既另一種感覺. 其實口交係唔係最舒服呢!? 我自己無一個肯定答案, 但係有一點可以肯定, 當對方幫自己口交時, 果份自豪感係特別大, 試諗下有一個人肯自己面前底首去為自己服務 ...
佢講話如果大肚....我稔你個刻也面青口唇白.....

引用:
原帖由 hkJC. 於 2013-12-30 14:40 發表 查看引用來源
髙踭鞋  等於不是大肚
樓主去到洒店也該是晚上
不會是見客
應該是制服誘惑

嘩...好勁喎,大家而家已經金田一上身@@

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆