上一頁下一頁
發新話題

男人真係願意睇住另一半俾人插?

收藏  |  訂閱
150  23.6k

引用:
原帖由 零距離妹妹 於 2014-7-12 09:18 PM 發表 查看引用來源
真係了鐘意一個人真係接受唔到。但如果係sp就有機會,例如你同sp搞開,有日佢搵第個男人插你,佢係一邊望,就應該可以。

都有諗過, 但都唔係個個SP/SL都捨得佢比其他人插架

好想交換插下
我插對方條女,對方插我條女,互相對視一定好正:smile_13:

其實如果可以,我是會試計劃下。但要睇對方條件

睇住比人插好過偷偷摸摸比其他男人插起碼要個男人帶安全套先比插

講真早兩年前呢度引版有個絲打搵我玩3P....開頭以為佢搵其他SP嚟玩~
一去到開房就知原來唔係SP....係佢BF...真係嚇親呀!
講真當佢BF面前係咁大大力屌爆佢....真係好大壓力呀!:smile_27:

引用:
原帖由 miss.cherry 於 2014-6-19 08:15 發表 查看引用來源
一定接受唔到~另一半wor~要行一世架喎
我會極度懷疑佢心理有問題

唔關心理有問題的事
只是興趣老公提出老婆同意做好安全係冇問題
我真係唔信現在這個社會會冇試過睇住另一半比人吊
西方國家果d唔計

引用:
原帖由 Gab15 於 2014-7-20 01:14 發表 查看引用來源
講真早兩年前呢度引版有個絲打搵我玩3P....開頭以為佢搵其他SP嚟玩~
一去到開房就知原來唔係SP....係佢BF...真係嚇親呀!
講真當佢BF面前係咁大大力屌爆佢....真係好大壓力呀!:smile_27:
:smile_47::smile_47::smile_47::smile_47:

引用:
原帖由 十四佬 於 2014-7-20 01:16 AM 發表 查看引用來源
:smile_47::smile_47::smile_47::smile_47:
真係唔講笑.....真係好大壓力....大到咁耐都未出嘢~
佢BF屌佢都係得20幾分鐘就完事,跟住佢叫我上馬,坐係一邊睇住係咁叫我大力D屌爆....
結果屌足45分鐘先完事....乜花式幾乎玩過哂~:smile_13:

引用:
原帖由 Gab15 於 2014-7-20 01:22 發表 查看引用來源

真係唔講笑.....真係好大壓力....大到咁耐都未出嘢~
佢BF屌佢都係得20幾分鐘就完事,跟住佢叫我上馬,坐係一邊睇住係咁叫我大力D屌爆....
結果屌足45分鐘先完事....乜花式幾乎玩過哂~:smile_13:
:smile_o01::smile_o01::smile_o01::smile_o12::smile_o12:

個男友點說服個女玩,想偷師

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆