上一頁下一頁
發新話題

做了三年玩物,今天,我又回到他身邊 Updated p.44

收藏  |  訂閱
718  567.0k

引用:
原帖由 chch06 於 2013-7-15 10:03 AM 發表 查看引用來源
我唔見得個d有一半仲要偷食個d就無問題。只要不牽涉欺騙,例如扮單身,扮好鍾意對方,呃對方感情同身體。大家都享受過程就算啦。
呢d最仆街,好多呢d男人結婚扮單身呃純女仔感情身體

[quote]原帖由 Seductive 於 2013-7-15 04:51 PM 發表 查看引用來源
agree [/quote想有男人關心

引用:
原帖由 jerryjc 於 2013-7-15 05:38 PM 發表 查看引用來源
有金有女人

ching大家搵銀啦
唔係,有d係把口勁,有d係得閒多時間搵女

引用:
原帖由 kuromikitty 於 2013-7-15 06:24 PM 發表 查看引用來源被人包仲賤過搵sp
你一定好多sp 勒。。

觀點唔,無得好抝。。

引用:
原帖由 chch06 於 2013-7-15 03:24 PM 發表 查看引用來源假如一對男女拍拖,其中一位係金錢上支持對方,金錢係佢表達愛意的一個形式,想實際地給予對方,呢d係唔係交易就只有雙方最清楚。個女仔係因為鍾意對方個人,先同人上床同收人地貴重禮物,又談不上交易。有些女仔, ...
Agree..

有網友叫我不要再 share 出來,因為整件事我不是受害者,也沒有錯。
我想分享出來的原因,是因為我跟他的關係已正式完結,而這關係是值得我懷念的。
我沒有指出自己是受害者,也沒有甚麼對錯,是否交易也見人見智。

還是讓我繼續寫吧。

回覆136 #的帖子

支持你,請繼續

As long as you are happy, everything is worth!  Otherwise, nothing is enjoyable.

引用:
原帖由 iamapet 於 2013-7-15 06:58 PM 發表 查看引用來源
有網友叫我不要再 share 出來,因為整件事我不是受害者,也沒有錯。
我想分享出來的原因,是因為我跟他的關係已正式完結,而這關係是值得我懷念的。
我沒有指出自己是受害者,也沒有甚麼對錯,是否交易也見人見智。 ...
如果你同他係 sp 關係呢,呢度大把人同你分享同支持你,

再加埋你同他浴血長城既做愛過程,同貼埋祼露相,包你成為引版女神之一。

可惜呢度大多數人唔會接受你個故事,舊年有個女仔經歷同你一模一樣,

日日比人插,我都唔見議你繼續。

引用:
原帖由 iamapet 於 2013-7-15 06:58 PM 發表 查看引用來源
我沒有指出自己是受害者,也沒有甚麼對錯,是否交易也見人見智。 ...
呢度大把人扮衛道之士,嘥X氣啦,上得黎呢度分享同睇文,都係抱著冇人識自己,可以任意抒發,如果吾想睇可以過主,樓主,人生幾十年,總會有d野值得回味,加油!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆