上一頁下一頁
發新話題

你餵得飽我嗎?

收藏  |  訂閱
220  64.3k

好快就上到佢屋企,
形容下佢屋企先,佢住村屋,有三層,第三層出面有個露台。
第一層:廚房廁所飯廳,同佢阿媽間房
第二層:佢兩個阿哥,兩間房
第三層:佢間房同埋個天台仔
我咁詳細係因為遲d有野發生,haha!

上到佢間房,我就除左西裝外套係張床度睇電視,咁佢就一野推低我,又開波。
佢:依家到我服侍你啦。
佢解埋我得返一半既扭,再除埋我個brabra同西裙,但係t- back 同黑絲就無除,佢話咁樣好正喎,叫我唔好除。

然後我地又有d前戲,69果d,不過唔講咁多啦,你地都知架啦!
之後就女上男下,佢話見到我對波鄧下鄧下好正,又白又大又彈!
我聽到佢讚我我好開心,係人都鐘意俾人讚!我就更加淫更加姣,係咁叫:主人丫,插死我啦,我個西好痕丫・・・

之後佢突然停左,拉我出去露台。
我心諗:唔係咁激丫麻。

我:唔好啦,返入去做啦,最多我點都得啦,好無?
佢:唔得呀,你咁淫,點解唔俾人睇下你個淫西?
之後佢就又推我車啦,佢明知我推車就好易高潮,超嬲!
果時開始入夜,暗暗地,所以我都無咁怕。
我想忍住唔叫,但係根本就無可能,我依一刻先知道咩叫「口裡說不,身體卻很誠實」。
我真係差唔多要高潮,我愈忍佢就插得愈大力....

後尾過左一陣我就到左啦,而佢就指示我跪底,俾佢顏射,佢仲叫我伸條利出黎幫佢lam乾淨佢。

後尾坐多陣我就走了,第二日要返工。

Btw, 係咪手提post唔到相?

引用:
原帖由 blackknights 於 2013-4-3 10:11 AM 發表 查看引用來源
咁我知點解佢十分鐘。
點解丫

引用:
原帖由 sexyyan34 於 2013-4-3 10:16 AM 發表 查看引用來源好快就上到佢屋企,形容下佢屋企先,佢住村屋,有三層,第三層出面有個露台。第一層:廚房廁所飯廳,同佢阿媽間房第二層:佢兩個阿哥,兩間房第三層:佢間房同埋個天台仔我咁詳細係因為遲d有野發生,haha! ...
冇沖涼玩69?咁原汁原味

引用:
原帖由 sexyyan34 於 2013-4-3 10:16 AM 發表 查看引用來源
好快就上到佢屋企,
形容下佢屋企先,佢住村屋,有三層,第三層出面有個露台。
第一層:廚房廁所飯廳,同佢阿媽間房
第二層:佢兩個阿哥,兩間房
第三層:佢間房同埋個天台仔
我咁詳細係因為遲d有野發生,haha! ...
十卜十卜:smile_34:

引用:
原帖由 sexyyan34 於 2013-4-3 10:17 AM 發表 查看引用來源

點解丫

因為妳個妹妹又濕又窄又興,包住佢碌野包得好實。
正所謂:你已被重重包圍,立即棄”精”投降。

引用:
原帖由 sexyyan34 於 2013-4-3 10:16 AM 發表 查看引用來源好快就上到佢屋企,形容下佢屋企先,佢住村屋,有三層,第三層出面有個露台。第一層:廚房廁所飯廳,同佢阿媽間房第二層:佢兩個阿哥,兩間房第三層:佢間房同埋個天台仔我咁詳細係因為遲d有野發生,haha! ...
跟住佢阿哥見到:smile_40:

好激喎,係露台

3p呢?

引用:
原帖由 bibilovebabii 於 2013-4-3 11:52 AM 發表 查看引用來源
3p呢?
bibi 對3p 有好奇:smile_40:

引用:
原帖由 bibilovebabii 於 2013-4-3 11:52 AM 發表 查看引用來源3p呢?
bibi, 佢話唔(玩衫被)喇,驚有手尾

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆