上一頁下一頁
發新話題

真人真事,我都唔知點算……

收藏  |  訂閱
195  77.5k

試完咪算囉
難得你男朋友真心對你咁好

Kara,
I can tell you that there are many many EDDIE type around.
Meet more people and exprience more about life then you will know.
Respect your love life first !!

引用:
原帖由 karasuperb 於 2013-1-14 07:15 AM 發表 查看引用來源

多謝你鼓勵

男友成日話eddie好好傾,又好人......
我唔知點樣叫佢保持距離。
佢地有佢地fd, 你唔洗理架, 係咪先?

這樣的生活很好呀,夠充實!
應該保持下去。其實很多人都是這樣,只是沒人爆,我都一樣!

同eddie做朋友就100%會繼續上床,我話既

回覆 120# 的帖子

Nice analysis, my total agreement with you

引用:
原帖由 ken.cheng 於 2013-1-14 12:30 PM 發表 查看引用來源
你死梗個男仔食開返尋味,遲早會同你男朋友講
佢唔會瓜...咪嚇我:smile_27:

引用:
原帖由 E-36 於 2013-1-14 02:20 PM 發表 查看引用來源
樓主,你可能唔會同現在的男朋友一齊,如果你係要搵老公,一生一世嘅,就唔應該同呢個賤男 Eddie 一齊,除非你心態都係抱住玩玩吓,騎牛搵馬咁又冇所謂
我唔係玩玩下:smile_13:

引用:
原帖由 qpiqp 於 2013-1-14 09:50 AM 發表 查看引用來源

就算唔係真名,你都講太多details喇,如果以上都係真事,eddie見到就知你係邊個。

同埋同佢停就停,唔好話咩佢搵你先會復佢,因為咁只為自己留一條伏線。就係佢搵你都唔需要回。

我好同意樓上有位講,佢專 ...
thx!!!!

但我估佢唔會既...

引用:
原帖由 qpiqp 於 2013-1-14 09:50 AM 發表 查看引用來源

就算唔係真名,你都講太多details喇,如果以上都係真事,eddie見到就知你係邊個。

同埋同佢停就停,唔好話咩佢搵你先會復佢,因為咁只為自己留一條伏線。就係佢搵你都唔需要回。

我好同意樓上有位講,佢專 ...
其實,我都唔算單純,我有朋友仲單純……
只係近排心情有d起伏,又被佢影響到...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆