上一頁下一頁
發新話題

後樓梯摷摷UpdateP6俾人格硬破P9

收藏  |  訂閱
140  45.2k

引用:
原帖由 Vilmafun 於 2012-10-20 11:27 PM 發表 查看引用來源大家咁話,有次接gf放學,返到屋企佢即刻開電腦企係度上fb,我就係後面掀起佢條校裙,再拉底佢條底即時開波。http://i.discuss.com.hk/ ...
我都試過,真係好正好方便,俾男友仔拉U ... [/quote]哈哈,佢著成咁我都唔會再有心機影相或者搞其他野囉,只會專心抽插。

引用:
原帖由 Vilmafun 於 2012-10-20 11:29 PM 發表 查看引用來源冇錯,一來會硬啲,二來射完好快回到氣再黎,美中不足係會比較快射。:smile_39:
佢會叫我著到學生妹咁俾佢插,佢插得好用力,好WILD,我都唔介意俾佢咁搞:smile_13: [/quote]著返以前套校服? 定抑或買幾套真校服玩?:smile_41:

我唔知點講俾你地聽好,那一刻我真係好ENJOY。
俾佢攬住的我好怕醜咁望住自己男友仔,呼吸聲愈來愈重,佢手勢真係太好,唔使幾分鐘我已經入晒狀態。
我FEEL到下面係一片濕滑,可以講係吊得:smile_13:
佢壓返上我身上,拉低自己條褲,一大條熱棍飛左出來:smile_43:
其實我當時好驚驚唔敢望,佢用熱棍磨我妹妹都有D怕怕:smile_13:
不過唔試過都唔知真係好舒服。
妹妹呢下好空虛,好想俾男友仔插入去:smile_44:

下身磨緊我的同時,我地兩個係咁打車輪,呢一刻真係咩都唔想諗,只係想好好嘆下。
佢係我耳邊問我俾唔俾佢入,話硬成咁唔入好辛苦。
妹妹都俾佢玩到濕晒,佢唔入我我都好辛苦:smile_42:
我咩都冇講,只係攬到佢好緊好緊,一邊呻吟一邊望住佢,俾晒暗示佢LA:smile_30:

佢幫我較好個位,擘大D對腳,話咁會冇咁痛。
你地睇下我男友仔幾細心
佢一直望住下,不斷輕輕錫我,令我保持狀態,另一邊佢揸住條熱棍搵門口入。

一下,兩下.........
我妹妹門口FEEL到佢撞緊入來,係未頂得開我門口之前,呢一段時間已經開始有D痛。
不過我唔怕,我男友仔係愛我的痛下有咩所謂:smile_13:

我心入面等緊俾佢破一刻
我好快就可以真真正正做到佢的女人,呢一世只係屬於佢一個:smile_o05:

男友仔慢慢一下一下頂入去,好辛苦終頂開左個門口插埋入去:smile_o06:
不過只係插左好少好少我已經忍唔到叫痛,妹妹即刻收到好緊:smile_27:
我下身好脹,係FEEL到有種想頂穿的痛:smile_13:
唔好講笑真係好辛苦。

男友仔叫我放鬆D,因為我都夾到佢好痛:smile_45:

我問佢入左幾多呀??
佢話大半個頭:smile_45:
你講笑呀?大半個頭已經痛成咁,如果俾佢入晒成條我咪痛死????????

呢個時候點頂都唔會頂得入...........
我真係痛得好緊要,即使佢郁一下都整痛我.............
佢只好攻擊我弱點.......................奶我條頸
佢條利打圈咁奶又啜,下身的痛楚開始消退,男友仔係我耳邊吹氣痕到我震一震。
佢好溫柔咁同我講,放鬆個人,慢慢放鬆,俾佢慢慢吊入去
我試緊放返鬆個妹妹,唔好夾得佢咁緊。
佢讚我好叻好乖:smile_40:

條熱棍抽返出去好快又頂返入去,就係佢頂入去個下我又哎過。
真係好難忍呀:smile_22:

我係咁推開佢,話唔想要LA好辛苦:')
邊有人破處破得咁痛:smile_24:

男友仔死都唔起身壓住我叫我試多次
又話忍到個下痛之後會好舒服。
我理得佢呀
係唔做就唔做!!
我話過我男友仔係大男人,食到埋口佢點會放過我:smile_15:

佢兩隻手按低我令到我起唔到身,之後兩隻腳牙返開我下身,一副好有決心硬上咁,我望住佢個樣好驚驚:') 佢未試過咁對我:smile_24:
佢咩都唔理對正位又開始頂過,今次冇上次就住我咁慢,而係快速頂頂頂:smile_14:
我就痛痛痛:smile_27:
話都冇咁快又俾佢頂開左妹妹門口:smile_27:

我未見過男友仔狼死到咁.........
好驚之下我喊左出來:')
佢硬插左幾下忽然停左望住我唔出聲,我喊住同佢講人地好驚驚:smile_24:
可能佢都冇引搞,佢抽返出來攬住我呵返,佢坐返起身抱住我話乖LA唔好喊,你咁痛的我以後都唔搞LA。
佢又掃我又攬住我,我平伏返之後同佢道歉:smile_13:
我話見到佢好狼死咁頂我,下身又好痛先至會喊,搞到個氣氛咁DOWN係我唔好:smile_13:

人做女友我做女友,俾仔破處破到殺人咁款:smile_42:
其實我唔應該怪佢後尾格硬吊。都已經俾佢插左入去,你話唔俾佢破埋的對佢真係好衰,你叫佢點頂呢。我竟然喊埋出來...........
其實佢係可以唔理我痛唔痛,一直壓實我插入去佢就破到我處,佢就可以做到佢想做的野,衰D講句射埋入去我都冇得SAY NO LA。
諗諗下佢真係對我好好,係呢D時刻佢都可以停到,冇怪過我冇用之餘仍然肯哄返我,咁好的男友仔係邊度有

最後我地著返衫攬左一陣,之後一齊落街食飯。

引用:
原帖由 Vilmafun 於 2012-10-26 02:10 PM 發表 查看引用來源
我唔知點講俾你地聽好,那一刻我真係好ENJOY。
俾佢攬住的我好怕醜咁望住自己男友仔,呼吸聲愈來愈重,佢手勢真係太好,唔使幾分鐘我已經入晒狀態。
我FEEL到下面係一片濕滑,可以講係吊得:smile_13:
佢壓返上我 ...
恨死隔離:smile_40:

引用:
原帖由 kinki_84 於 2012-10-26 07:09 PM 發表 查看引用來源

恨死隔離:smile_40:
又見到你^^

more?:smile_30:

:smile_43: :smile_43: :smile_43: :smile_43: :smile_43: :smile_43: :smile_43: :smile_43: :smile_43:

引用:
原帖由 Vilmafun 於 2012-10-26 02:10 PM 發表 查看引用來源我唔知點講俾你地聽好,那一刻我真係好ENJOY。俾佢攬住的我好怕醜咁望住自己男友仔,呼吸聲愈來愈重,佢手勢真係太好,唔使幾分鐘我已經入晒狀態。我FEEL到下面係一片濕滑,可以講係吊得:smile_13: 佢壓返上我 ...
睇到硬晒:smile_44:

回覆 133# 的帖子

Support!
Thanks for sharing the details!

Love your breaking feeling!

支持支持

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆