上一頁下一頁
發新話題

任射吾嬲黑C Part1(#1有圖,新加圖片#20#26)Part.2(#58#81#105)

收藏  |  訂閱
147  88.7k

引用:
原帖由 的奇 於 2012-2-8 01:11 AM 發表 查看引用來源

CHING, 我都LIKE 絲襪又係澳門.

呵呵!!大家同好姐!!讀書果陣已經開始中意,覺得依個世界點解會有樣甘好睇既野!!

thanks for sharing

我都想有個咁sp

引用:
原帖由 z86556233 於 2012-2-5 10:38 PM 發表 查看引用來源
小弟雖為澳門人!!但經常黎睇,今次第一次POST文,寫得吾好千奇吾好見笑!!

話說小弟平時無聊既時候除左上MSN仲中意上下QQ穩下對象!!話說一日無聊上QQ既時候有人加我!!我米同意咯!!(QQ有個叫個性簽名我寫:人在 ...
睇嚟個pat pat好好插喎:smile_47: :smile_47:

支持左先睇....
d相真係唔錯啵

正呀,唔會悶,呢度好少玩腳包膠。
引用:
原帖由 z86556233

2012-2-7 07:50 PM 發表 查看引用來源
哈哈,邊得黎甘多C襪腳POST啊!!其實之後都出黎食過好多次!!不過每次都大同小異,再寫你地就覺得悶架啦!!

引用:
原帖由 z86556233 於 2012-2-8 12:52 發表 查看引用來源

呵呵!!大家同好姐!!讀書果陣已經開始中意,覺得依個世界點解會有樣甘好睇既野!!
我讀書戈陣齋鐘意睇學生妹的腳. 完全唔識欣賞黑絲腳.

咁你仲有無搵佢呀?
咁爽既野..

依家都有聯絡,不過之前忙就無穩距出黎,不過距前日SEND信息比我問我幾時得閑,話有D掛住我!!

引用:
原帖由 z86556233 於 2012-2-9 15:47 發表 查看引用來源
依家都有聯絡,不過之前忙就無穩距出黎,不過距前日SEND信息比我問我幾時得閑,話有D掛住我!!
掛住你咪搵佢影返輯沙龍囉!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆