上一頁下一頁
發新話題

Love Game ( Update P.7 #95,p.12 #178,P.24 354#)

收藏  |  訂閱
523  42.9k

回覆 128# 的帖子

I will have an important exam next Monday, it is really important for my job haha, hope I can pass it

睇左part1+2
good post
希望好快可以有part III
enjoy your Friday nite ,let me find you there tonite

引用:
原帖由 玄鬼 於 2011-9-30 04:57 PM 發表 查看引用來源
繼續寫落去```
睇你呢篇文``令我覺得陶醉````
謝謝你,你們喜歡令我也很高興,明天會再寫,就放工了

引用:
原帖由 玄鬼 於 2011-9-30 04:57 PM 發表 查看引用來源
繼續寫落去```
睇你呢篇文``令我覺得陶醉````
hey guy
when u back

謝謝你們,我快收工了~跟你們聊天很開心呢! 祝你們有個HAPPY的FRIDAY NIGHT! ~~

引用:
原帖由 tina1223 於 2011-9-30 05:54 PM 發表 查看引用來源
謝謝你們,我快收工了~跟你們聊天很開心呢! 祝你們有個HAPPY的FRIDAY NIGHT! ~~
you too , have a happy weekend , really nice to read your story

祝你有個Happy weekend xD
引用:
原帖由 tina1223 於 2011-9-30 05:54 PM 發表 查看引用來源

樓主既經驗好正-3-   我都想撞到個咁既女仔

Tina, enjoy tonight and everyday!
Talk later

引用:
原帖由 tina1223 於 2011-9-30 03:56 PM 發表 查看引用來源

係呀係呀,我仲要搵返條22"腰返黎~~
咁咪有排減囉??
會唔會減連上面都瘦埋??

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆