上一頁下一頁
發新話題

第一次深圳沙尾 ktv report !!

收藏  |  訂閱
159  22.8k

多謝師兄報告,我都心郁郁,但又冇伴,而且未去過,唔知師兄會否為小弟帶路

引用:
原帖由 ~臘腸~ 於 2011-10-4 10:11 AM 發表 查看引用來源

一般500公價,減左睇房小費150,即係350過夜,咪仲撚衰過小姐
另+500呀,你係卡啦ok房裡面都要比左DJ費先啦,
就算人地肯跟你上房,都唔會比旁邊d人知,
你做唔到咁樣,應該係你自己個樣有問題,
呢d價錢你都唔識,你應該係新手黎,
新手就唔好比太多意見人,唔係人地真係聽你講就錯哂...

引用:
原帖由 ~臘腸~ 於 2011-10-3 05:45 PM 發表 查看引用來源

如果我識玩,就唔駛請教啦,d會員都睇得出無野好爭論,我做到便不用請教啦,中港澳
過夜3,4佰,魚xKaraoke DJ 多數ok,邊間魚xKaraoke DJ ???炮王
3,4佰我就未試過,因為我每次都係比500,
我係常平試過既卡啦ok,有五月花,雄獅,麗豪,
新世紀,半島,翔盈...以前既桃園同康城,
而家既歐亞同逸豪,有幾次個DJ都係問我拿600/800...
你唔信係因為你唔明DJ既工作,一來佢地係要有訂房任務既,
佢地好多咁樣做,都係因為想你下次來幫佢訂房...
訂唔到房,有機會會罰錢,冇房睇同埋可能會比公司抄埋都唔定!
二來,有好多DJ都想搵多d錢,或者搵個有d錢既男朋友...

我都想同你地一齊玩

引用:
原帖由 dan_cwt 於 2011-9-30 05:24 PM 發表 查看引用來源

3000港幣=2400人仔
由深圳出發:
火車來回100,食3餐200,酒店300,飲酒400,囡囡過夜800,第2日去君悅sn 600
打的多幾十蚊左右啦...
引用:
引用:
原帖由 dan_cwt 於 2011-10-3 10:51 PM 發表 查看引用來源

一般500啦,呢個差唔多係公價,不過喺房度唔好有太多要求,始終唔係小姐
女過夜就800,dj過夜一般500,始終唔係小姐,我睇錯定我思覺失調

引用:
原帖由 dan_cwt 於 2011-10-7 12:28 AM 發表 查看引用來源

另+500呀,你係卡啦ok房裡面都要比左DJ費先啦,
就算人地肯跟你上房,都唔會比旁邊d人知,
你做唔到咁樣,應該係你自己個樣有問題,
呢d價錢你都唔識,你應該係新手黎,
新手就唔好比太多意見人,唔係人地真係聽你講就 ...
點解你話就算人地肯跟你上房,都唔會比旁邊d人知,條大炮王就話多數dj都得,甘同女有咩分別,做唔到好出奇,洗唔洗侮辱人地係自己個樣有問題,呢d價錢唔識好出奇,唔比新手入黎????
新手就唔可以比太多意見人,唔可以問???

引用:
原帖由 dan_cwt 於 2011-10-7 12:51 AM 發表 查看引用來源

3,4佰我就未試過,因為我每次都係比500,
我係常平試過既卡啦ok,有五月花,雄獅,麗豪,
新世紀,半島,翔盈...以前既桃園同康城,
而家既歐亞同逸豪,有幾次個DJ都係問我拿600/800...
你唔信係因為你唔明DJ既工作,一來佢地係要有訂房任務既,
佢地好多咁樣做,都係因為想你下次來幫佢訂房...
訂唔到房,有機會會罰錢,冇房睇同埋可能會比公司抄埋都唔定!
二來,有好多DJ都想搵多d錢,或者搵個有d錢既男朋友...

...
有幾次個DJ都係問我拿600/800..你唔係學大炮王,果d單一事件,就當多數系哇,甘你梗系dj口中想搵個有d錢既男朋友...:smile_o12:

食dj貢係揾dj殺手

:smile_o12: 多謝噆樂8310影吾到相報告

引用:
原帖由 ~臘腸~ 於 2011-10-3 05:45 PM 發表 查看引用來源

如果我識玩,就唔駛請教啦,d會員都睇得出無野好爭論,我做到便不用請教啦,中港澳
過夜3,4佰,魚xKaraoke DJ 多數ok,邊間魚xKaraoke DJ ???炮王
吳能識又要講,話左我係咁玩你又吳信,吳能信又仲要問,問人又無能d禮貌,
都話叫你就咁俾錢叫雞咪算囉,d咁能好玩野吳能岩你玩架

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆