上一頁下一頁
發新話題

同鍾生的一聚

收藏  |  訂閱
787  20.8k

引用:
原帖由 phowong 於 2011-9-21 11:02 PM 發表 查看引用來源

我見到入面粉紅色..就狼到只係用條利係陰道門口打轉..
你條舌尖好壞呀撩得人好痕受唔住

引用:
原帖由 ajenny 於 2011-9-21 11:03 PM 發表 查看引用來源
你條舌尖好壞呀撩得人好痕受唔住
我就要你頂唔住..之後我條利尖慢慢1吋1吋咁鑽入你陰道..

引用:
原帖由 phowong 於 2011-9-21 11:04 PM 發表 查看引用來源

我就要你頂唔住..之後我條利尖慢慢1吋1吋咁鑽入你陰道..
撩得我每寸地方都好似火燒一樣

引用:
原帖由 ajenny 於 2011-9-21 11:05 PM 發表 查看引用來源
撩得我每寸地方都好似火燒一樣
而我條野你就不停上下上下咁含..我開始有d忍唔住..

引用:
原帖由 phowong 於 2011-9-21 11:06 PM 發表 查看引用來源

而我條野你就不停上下上下咁含..我開始有d忍唔住..
我啜到你條野雪雪聲.....................

引用:
原帖由 ajenny 於 2011-9-21 11:08 PM 發表 查看引用來源
我啜到你條野雪雪聲.....................
我突然將你反轉..等你妹妹貼住我條野..之後問你..你想唔想試下un爆我呀..

引用:
原帖由 phowong 於 2011-9-21 11:08 PM 發表 查看引用來源

我突然將你反轉..等你妹妹貼住我條野..之後問你..你想唔想試下un爆我呀..
想呀.........................你好粗暴插在入呢,

引用:
原帖由 ajenny 於 2011-9-21 11:10 PM 發表 查看引用來源
想呀.........................你好粗暴插在入呢,
1插入之後..大家都情不自禁呻吟起上黎..我不停的向上頂..等條野同妹妹之間沒有任何空間

引用:
原帖由 phowong 於 2011-9-21 11:11 PM 發表 查看引用來源

1插入之後..大家都情不自禁呻吟起上黎..我不停的向上頂..等條野同妹妹之間沒有任何空間
比你插到啊...........啊聲叫出呢好充實

引用:
原帖由 ajenny 於 2011-9-21 11:12 PM 發表 查看引用來源
比你插到啊...........啊聲叫出呢好充實
1邊插..你就1邊自己卒自己陰核..

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆