上一頁下一頁
發新話題

如何提高她對性的興趣呢?

收藏  |  訂閱
197  5.7k

Push, facing the same problem here... So sad

引用:
原帖由 waicc 於 2011-8-4 11:43 PM 發表 查看引用來源
Push, facing the same problem here... So sad

你係第三個……

引用:
原帖由 irish-coffee 於 2011-8-5 11:04 AM 發表 查看引用來源

你係第三個……
你去婚後版, 300個都唔止:smile_42: :smile_42: :smile_42:

兩個人耐左......一定會少左做愛...

你都係4年姐......我7年喇 我比你痛苦好多

引用:
原帖由 gum717 於 2011-8-6 08:35 AM 發表 查看引用來源
兩個人耐左......一定會少左做愛...

你都係4年姐......我7年喇 我比你痛苦好多
如果真係時間上的問題,咁就比較易解決呀!
最慘,真正的問題,係冇人知!可能係天生……
咁就仆晒街lu....

引用:
原帖由 irish-coffee 於 2011-8-6 09:56 AM 發表 查看引用來源

如果真係時間上的問題,咁就比較易解決呀!
最慘,真正的問題,係冇人知!可能係天生……
咁就仆晒街lu....
咁你諗辦法令佢開胃d, 再唔係整d開胃消濟既野佢食吓啦
bb 飲左d x 生開奶茶,都會開胃d啦

應該是需要點火花、剌激~~~

引用:
原帖由 Water_man 於 2011-8-6 10:56 AM 發表 查看引用來源
應該是需要點火花、剌激~~~
我都想
有火花可以重燃她的慾火,
有刺激可以引發她的激情!

s姐
唔同真係要畀佢食春藥?唔想囉……

引用:
原帖由 irish-coffee 於 2011-8-6 12:13 PM 發表 查看引用來源

我都想
有火花可以重燃她的慾火,
有刺激可以引發她的激情!

s姐
唔同真係要畀佢食春藥?唔想囉……
佢飲唔飲酒架:smile_41: :smile_41:
女人飲左酒,都會想要架喎 :smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 Seductive 於 2011-8-6 12:22 PM 發表 查看引用來源

佢飲唔飲酒架:smile_41: :smile_41:
女人飲左酒,都會想要架喎 :smile_47: :smile_47:
飲酒只可能讓她訓覺、又或者發酒瘟,未必有用!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆