上一頁下一頁
發新話題

不如我既性事由你地話事啦 (P.5 加咗相)

收藏  |  訂閱
160  45.3k

今晚千祈唔好去呀:smile_22: !去咗你就唔可愛架啦

記住我番說話呀(早喺#88已經寫過一次):

。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。

不如一齊跳出現在,睇吓星期二晚係點樣嘅~

當晚你同佢影相,開心完,返屋企。

冇幾耐你男友上上吓網,見到一啲佢唔敢相信嘅,佢見到自已女友嘅裸照,大大幅咁擺咗上網,瀏覽人次已有幾千,你男友當堂呆咗成晚,流嘅眼淚比你哋兩個流出嚟嘅嘢多出一百倍

佢開始諗自已有咩做錯,係咪做多唔夠好,唔夠上進,定唔靚仔,佢越諗越迷茫,就嚟痴線咁滯,付出咁耐嘅努力,都敵不過一閃而過嘅一晚,本想去憑愛去換最燦爛一生,想不到長夜帶來最永恆傷感

後來佢上香港討論區,引人入性版,發覺完來自已女友問梗人點樣"如果真係攪,點樣可以挑逗得嚟又唔太 cheap 。。。"

佢心諗:點樣可以插人一刀得嚟,又唔流太多血呢。。。?

回到現在

樣子個個人都唔一樣,不過快感果刻不論同邊做都一樣嘅

正如痛就係痛,冇話有不同型號嘅痛,每個人嘅痛都係一樣嘅

手喺你自已度,你想一隻手沾滿 EX 嘅精液,另一隻手就預咗沾滿男友嘅瀝血

請用你個良心去做決定

PS. :smile_39:你男友好可能都睇梗呢個 POST,縱使佢唔知呢個係你

好有睇頭喎~~~~€€
引用:
原帖由 芯思思 於 2011-7-10 03:27 AM 發表 查看引用來源
好煩呀~~幾十人PM問我身材:smile_22:  唔講啦, COPY 咗上次一張相 (當然CUT咗個頭啦), 自己睇啦!!

http://i601.photobucket.com/albums/tt93/lukszeka1990/DSC00788.jpg

引用:
原帖由 芯思思 於 2011-7-10 03:27 AM 發表 查看引用來源
好煩呀~~幾十人PM問我身材:smile_22:  唔講啦, COPY 咗上次一張相 (當然CUT咗個頭啦), 自己睇啦!!

好大對奶

引用:
原帖由 幕後寫手 於 2011-7-12 07:31 AM 發表 查看引用來源
今晚千祈唔好去呀:smile_22: !去咗你就唔可愛架啦

記住我番說話呀(早喺#88已經寫過一次):

。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。

不如一 ...
where the hell is the "like" button?:smile_41:

引用:

nice  body, want to have sex with u too

引用:
原帖由 芯思思 於 2011-7-10 03:27 發表 查看引用來源

http://i601.photobucket.com/albums/tt93/lukszeka1990/DSC00788.jpg
哇!思思妹你對大奶奶真係好勁下喎!真係好有性趣想搓下佢又成隻奶放入口慢慢啜下佢呀!啜啜...

哇…好露骨…:smile_27:

好大波.正呀........

引用:
原帖由 慢吞吞食云吞 於 2011-7-13 17:13 發表 查看引用來源
哇…好露骨…:smile_27:
哇!呢度係引版唔係恐怖版喎!乜攪到露骨咁血惺呀?我淨係見到露奶咋喎!喺引版就梗係講下揸波啜奶,鮮鮑勁奶呢D話題咁架啦!有咩問題呢?

waiting ur update ar.... support u ^^

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆