上一頁下一頁
發新話題

618周六羅湖 酒吧團(discuss優惠)

收藏  |  訂閱
185  11.4k

.....好多酒鬼阿.....下下黎親都去下半場>.<....飲死啦.....

引用:
原帖由 kit7814 於 2011-5-4 04:01 PM 發表 查看引用來源
<高考解放周>610周五 611周六 今晚+明晚 羅湖 酒吧團
周五周六大聚狂歡東門金莎卡位全包,深港百人整夜狂歡,可帶男女朋友參加,由方便位置安排..請盡早報名...周五周六都可報名....

本團宗旨:開心就好

歡迎新朋友黎玩....

10點

有意出席聚會請PM留電話
...
教壞學生:smile_39: :smile_39:

引用:
原帖由 kit7814 於 2011-6-9 01:56 PM 發表 查看引用來源
因為深圳唔同香港阿...........
what is the different ???

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2011-6-10 01:41 PM 發表 查看引用來源
教壞學生:smile_39: :smile_39:
現在的學生,不用咱們教也比你,比我壞!!!:smile_39: :smile_39: :smile_39:

引用:
原帖由 Billingman 於 2011-6-10 03:21 PM 發表 查看引用來源

現在的學生,不用咱們教也比你,比我壞!!!:smile_39: :smile_39: :smile_39:
...咪係...深圳大把學生出黎蒲阿.....d後生仔女出返晒黎......

會唔會"夾錢,請人女朋友玩"的情況發生:smile_41:

引用:
原帖由 ming8855 於 2011-6-10 03:40 PM 發表 查看引用來源
會唔會"夾錢,請人女朋友玩"的情況發生:smile_41:

去酒吧男同女既目的都係一樣既....扣仔同扣女姐...哈哈哈....有男朋友既都唔敢黎或姐唔比黎啦...

引用:
原帖由 kit7814 於 2011-6-8 07:44 PM 發表 查看引用來源
你係豪哥??????
係呀 好在得你送我去桑拿訓返晚先冇乜事~
可能果晚飲得太急,二來後期玩乜都輸....
興奮過度醉到差o的訓街!嘔到九彩!下次跟傑兄你團就放心了~
不過盡量唔好比自己再係咁,攪到冇得同你o地去宵夜下半場.....

引用:
原帖由 gihelloqueen 於 2011-6-10 04:15 PM 發表 查看引用來源

係呀 好在得你送我去桑拿訓返晚先冇乜事~
可能果晚飲得太急,二來後期玩乜都輸....
興奮過度醉到差o的訓街!嘔到九彩!下次跟傑兄你團就放心了~
不過盡量唔好比自己再係咁,攪到冇得同你o地去宵夜下 ...
...哈哈...傑仔得啦.....幾時再過黎飲阿.....

引用:
原帖由 kit7814 於 2011-6-10 04:37 PM 發表 查看引用來源
...哈哈...傑仔得啦.....幾時再過黎飲阿.....
收到你短訊了!可惜呢輪工作較忙...最快都要下個星期中尾先知可否偷跳...
如果ok再call你

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆