上一頁下一頁
發新話題

今日又係office 俾個死佬玩震蛋 (加左1張相)

收藏  |  訂閱
199  35.2k

笑容好靓...
哈哈....

引用:
原帖由 小小V 於 2011-2-18 12:04 AM 發表 查看引用來源

你又知? 有時我自己都會出去玩下, 個死佬又自己出去玩, 大家都有共識
下次玩可以預我一份嗎?做觀眾都得!:smile_47:

今晚個死佬出左去玩,我都好在有著落,因為收到太多pm,上前出post時已經有人pm我,就係咁同佢傾左好耐msn,佢今次又見我出post,仲出埋相,佢又立即msn我,死都話想見下我個樣,我見佢咁有誠意,又話等我放工,而個死佬又出左去玩,我就應承佢今晚食飯,而家有d緊張,又有d濕喇

引用:
原帖由 小小V 於 2011-2-18 05:03 PM 發表 查看引用來源
今晚個死佬出左去玩,我都好在有著落,因為收到太多pm,上前出post時已經有人pm我,就係咁同佢傾左好耐msn,佢今次又見我出post,仲出埋相,佢又立即msn我,死都話想見下我個樣,我見佢咁有誠意,又話等我放工,而個死 ...
咁妳會唔會同佢搞埋架....

應該唔會啦,雖然剛剛m完,好想做,但又末至於第一次見面就搞埋

引用:
原帖由 醉爆 於 2011-2-18 05:05 PM 發表 查看引用來源

咁妳會唔會同佢搞埋架....
hello................

引用:
原帖由 小小V 於 2011-2-18 05:08 PM 發表 查看引用來源
應該唔會啦,雖然剛剛m完,好想做,但又末至於第一次見面就搞埋

那位師兄真有福份

引用:
原帖由 小小V 於 2011-2-18 05:08 PM 發表 查看引用來源

妳而家咁濕...比佢知道咪好危險...

引用:
原帖由 tuenlong 於 2011-2-18 05:08 PM 發表 查看引用來源

hello................
hi...:smile_15::smile_15:

引用:
原帖由 醉爆 於 2011-2-18 05:14 PM 發表 查看引用來源

妳而家咁濕...比佢知道咪好危險...
咁你就要英雄救美喇...:smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆