上一頁下一頁
發新話題

同日本老闆扑part2 P.14part3 P.33/(相)戰衣P.1

收藏  |  訂閱
552  143.5k

thanks for sharing

引用:
原帖由 bcm 於 2011-1-25 08:27 PM 發表 查看引用來源

梗係內射,我食左藥幾年喇 唔比佢用套架我
邊隻藥好啊?!之前食個d會水腫

引用:
原帖由 jumboleung 於 2011-1-25 08:57 PM 發表 查看引用來源
個架仔掂唔掂呀?:smile_41: :smile_41: :smile_41:
唔掂都唔俾佢屌啦
高180cm...少少大隻....又靚仔
點拒絕先得架

引用:
原帖由 SexDevil 於 2011-1-25 09:14 PM 發表 查看引用來源
搞到要嗰公司搵食? 好難集中做野ga wor, 不過都支持一下:smile_o12:
有乜所謂
依家返工hea住做  佢都唔會出聲架啦
hahahaha
成件事得我同佢知  佢又唔會講出黎自毀前途
我又唔會講  有乜所謂
不過今日有個傻豬同事走去篤我背脊
希望佢有得留低啦

日本仔 ,牙籤仔
短個鬼 , 無人睇 = =v

引用:
原帖由 angelapple 於 2011-1-25 05:41 PM 發表 查看引用來源

佢地奶西真係一流
當然有食奶奶
咁咪好爽囉....
咁下次你叫佢揾多個,,,玩3P...一個奶西,,,,,一個屌西....實行一個屌一個奶:smile_47: :smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 angelapple 於 2011-1-25 02:48 AM 發表 查看引用來源
好耐無上黎  因為之前唔見左pw  又好忙
哈哈  上次個日本人已經玩嫌左  不過唔緊要  仔死仔還在
我係日本公司返工  d高層都係日本人多
大老闆四十左右  但似三十  仲幾靚仔
呢個大老闆都黎左年幾  但都無乜特別
...
very exciting, thanks for sharing

引用:
原帖由 angelapple 於 2011-1-26 02:27 AM 發表 查看引用來源

佢正常size囉  唔太大唔太細  又無話特別長同短
但做呢家野  有時都講feel架麻
又大又長無feel就係無架啦
佢完全係我鐘意個type....先玩到甘high者
係呀,技術重要個size.
但唔知點解好多男人都係覺得大先係重要.

引用:
原帖由 小西123 於 2011-1-26 07:57 AM 發表 查看引用來源
咁咪好爽囉....
咁下次你叫佢揾多個,,,玩3P...一個奶西,,,,,一個屌西....實行一個屌一個奶:smile_47: :smile_47: :smile_47:
下~~~我好純品架wo...點可以開口叫老闆玩幾p wo:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 chan9898 於 2011-1-26 09:51 AM 發表 查看引用來源

係呀,技術重要個size.
但唔知點解好多男人都係覺得大先係重要.
可能係因為佢地無技術:smile_30: :smile_30: :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆