上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 31

收藏  |  訂閱
3.1k  64.7k

引用:
原帖由 cherry8788 於 2011-11-23 12:46 PM 發表 查看引用來源
冇人叫你全程罰企嘅
可以壓落條女度慢慢打樁:smile_47:
我鍾意條女自動波.....!!
最好你宜升機....甘!!

真係好懷念直升機反轉再反轉......既花式!!:smile_o12:

引用:
原帖由 ricky_ston 於 2011-1-23 12:58 發表 查看引用來源

我鍾意條女自動波.....!!
最好你宜升機....甘!!

真係好懷念直升機反轉再反轉......既花式!!:smile_o12:
有冇野到放屁:smile_47:

引用:
原帖由 cherry8788 於 2011-1-23 01:03 PM 發表 查看引用來源
有冇野到放屁:smile_47:
我喜歡佢野到放尿.....多d....:smile_o12:

引用:
原帖由 ricky_ston 於 2011-1-23 14:14 發表 查看引用來源

我喜歡佢野到放尿.....多d....:smile_o12:
係咪插住尿袋

引用:
原帖由 cherry8788 於 2011-1-23 04:22 PM 發表 查看引用來源
係咪插住尿袋
經常有留意沉區d師兄留言,發覺你條友心理變態,講d野比屎坑重臭,影撚衰其他人,吾屌你對吾住自己.

引用:
原帖由 kkkoo9 於 2011-1-23 18:14 發表 查看引用來源
經常有留意沉區d師兄留言,發覺你條友心理變態,講d野比屎坑重臭,影撚衰其他人,吾屌你對吾住自己.
太過獎啦師兄:smile_o12:
你有冇得閒上路野下啲公廁呢:smile_o05:

引用:
原帖由 kkkoo9 於 2011-1-23 06:14 AM 發表 查看引用來源
:smile_o12: :smile_o12:
你係未 kk3300.............嗰 brother !!
你好型 !!

引用:
原帖由 lotus-flower 於 2011-1-23 23:57 發表 查看引用來源

:smile_o12: :smile_o12:
你係未 kk3300.............嗰 brother !!
你好型 !!
坐蓮做咩咁開心
佢應該係陳氏宗親會嘅極度傷心會長:')

引用:
原帖由 cherry8788 於 2011-1-23 12:02 PM 發表 查看引用來源
坐蓮做咩咁開心
佢應該係陳氏宗親會嘅極度傷心會長:')
雖然唔明你講乜....不過肯定..你...日日冇刷牙!!!

引用:
原帖由 lotus-flower 於 2011-1-24 00:12 發表 查看引用來源

雖然唔明你講乜....不過肯定..你...日日冇刷牙!!!
正經啲。。:smile_34:
照我分析佢應該係好愛以前條船
一心諗住5好將對方當做歡場北姑
所以對於我對任何歡場北姑嘅批評勃然大怒
可惜事與願違被對方騙盡家財萬千:smile_19:
不過到而家都仲未醒覺:smile_27:
於是乎將一切以往暗藏心底嘅仇恨發洩喺禾身上

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆