上一頁下一頁
發新話題

真係好火,但真係笑左囉

收藏  |  訂閱
363  28.2k

引用:
原帖由 lkc0712 於 2010-12-26 03:12 AM 發表 查看引用來源

咁多兼職你掂唔掂架
無野架,學生,病人,同事都係同一人之嘛:smile_30::smile_30::smile_30:

回覆 128# 的帖子

唔洗返都好D....
起碼唔洗你精神唔好...
重要做完一日野...咁你聽日收工就一定散晒....

引用:
原帖由 joanwong 於 2010-12-26 03:09 AM 發表 查看引用來源

咁我想問吓你選擇左做,做完你有咩其他心理問題呀?而你係男定女呢?好想知
我係男,見過ex同人喺街咀,又有另一個ex見到佢同男人冇著緊衫,我諗我呢世都記得嗰個moment。

做完會覺得好過啲,因為好似自己都做左啲衰野,但問題就係有一次就好易有第二次,會不停做,咁我以前覺得自己係好仔,但而家會覺得自己係one of the賤男,但叫我唔玩我又唔捨得。

引用:
原帖由 joanwong 於 2010-12-26 03:14 AM 發表 查看引用來源

聽日唔洗返工,但就算要返都無咩可能返到囉
你朋友應該搞完啦!搵佢傾吓,始終面對面傾好D嘅!

引用:
原帖由 joanwong 於 2010-12-26 03:14 AM 發表 查看引用來源

聽日唔洗返工,但就算要返都無咩可能返到囉
要講既都講晒,冇理由唔明
兒家只係差你自己冷靜落黎睇下點選擇

引用:
原帖由 安娜詩 於 2010-12-26 03:13 AM 發表 查看引用來源
其他方面好唔好就唔知喇,不過我係99.9%專一:smile_34:
你要對你的bf 負責任嗎?

引用:
原帖由 安娜詩 於 2010-12-26 03:15 AM 發表 查看引用來源
無野架,學生,病人,同事都係同一人之嘛:smile_30::smile_30::smile_30:
咁多唔同造型,咁咪個個星期都有唔同玩法

引用:
原帖由 jokeryhy 於 2010-12-26 03:10 AM 發表 查看引用來源

俾次機會佢囉,如果真係再犯就唔洗諗啦
咁做起碼對得住你自己個心..

而果句野就真係要靠你自己去忘記,
但係我相信機會太微
就係果野一諗到就火起,所以先同大家講吓,最主要係佢講左句咁野好難原諒

引用:
原帖由 安娜詩 於 2010-12-26 03:15 AM 發表 查看引用來源
咁好玩嗎@ @?

引用:
原帖由 joanwong 於 2010-12-26 03:12 AM 發表 查看引用來源

你講得啱嘅!但我真係要諗清楚,去之後會點留又會點:smile_13:
人人接受情度唔同啦,如果你接受到咪原諒佢囉,不過如果之後唔再愛佢/分左手諗番宜家就會覺得自己好傻,辛苦左自己。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆