上一頁下一頁
發新話題

mtr上玩震蛋 + lunch 大戰 p.7

收藏  |  訂閱
241  49.8k

引用:
原帖由 小小V 於 2010-11-30 03:12 PM 發表 查看引用來源
m後緊係等清晒先做啦, 因為我好鐘意個死佬lam我架

小v  ...    寫都咁肉緊,搞都我都要既刻想 lam 你吖… 衣家鳩都"恆" 曬喇…

引用:
原帖由 嘻拿 於 2010-11-30 03:26 PM 發表 查看引用來源
好刺激呀!!!!LAY 係台底...真係夠晒絕..HAHHAHAHAHH
個死佬成日都整鬼我, 上次我係屋企開cam 同公司meeting, 個死佬開著個震蛋震到我暈左, 搞到我要off左個cam 同佢一路搞一路開會, 不過真係好high

引用:
原帖由 小小V 於 2010-11-30 03:12 PM 發表 查看引用來源
真係唔鬧個死佬都唔得, 我坐緊果張chair, 成pat 野流左出黎, 又要我抺, 今晚佢就知死
你會唔會借你張櫈俾其他同事坐架......

引用:
原帖由 惡女b水 於 2010-11-30 03:26 PM 發表 查看引用來源

減肥。。。。。

唔使減啦.
妳咁FIT.
:smile_40:

引用:
原帖由 小小V 於 2010-11-30 03:33 PM 發表 查看引用來源

個死佬成日都整鬼我, 上次我係屋企開cam 同公司meeting, 個死佬開著個震蛋震到我暈左, 搞到我要off左個cam 同佢一路搞一路開會, 不過真係好high
一路搞一路開會??
咪比人見到妳地搞.

引用:
原帖由 simon19841 於 2010-11-30 03:41 PM 發表 查看引用來源

一路搞一路開會??
咪比人見到妳地搞.
唔會, 上次開會我係係自己屋企用視像開之嘛, off左個cam就冇人知

引用:
原帖由 simon19841 於 2010-11-30 15:01 發表 查看引用來源

:smile_14::smile_14:
爆左咪上頭條.
放隻鴕鳥蛋入去無咁易爆,但可能會照上頭條,嘩卡卡!

引用:
原帖由 小小V 於 2010-11-30 03:33 PM 發表 查看引用來源

你 d 經驗真係好鬼刺激呀 :smile_47:

引用:

越講越激.... 好似開始進入火星軌道咁...........
係咪已經扯恆晒喇樓主.................................. 條仔...

引用:
原帖由 b_s 於 2010-11-30 03:44 PM 發表 查看引用來源

你 d 經驗真係好鬼刺激呀 :smile_47:
我同個死佬都鐘意玩dd, 因為感覺high d, 同埋特別多水架

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆