上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 27

收藏  |  訂閱
2.6k  50.1k

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-11-22 13:00 發表 查看引用來源

咁我呢:smile_o06:  
你仲好講 你依家係個無情無義,行屍走肉,自我感覺良好ge人,怕付出,不敢愛

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-11-22 12:57 PM 發表 查看引用來源
雪雪、我當然知道不是妳、不用担心:smile_38:
咁就好啦, 係到和咁多位朋友打聲招呼跟住去食飯!
大家好, 我叫阿雪, 多多指教! :smile_o15: :smile_o13:

高田中出:smile_38: Wellcome aboard. haha.

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-11-22 13:00 發表 查看引用來源

好像還有什麼......沉醉著失戀的愁思.......什麼失戀人聽苦情歌的.......怨天尤人......
膚淺..........
高總,我地係人類,你做物去跟啲動物計較呀:smile_38: :smile_30:

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-11-22 01:03 PM 發表 查看引用來源

龍兄.....以上兩位........的對話......不就是bb跟......底褲嗎???
吾係啩:smile_14:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-11-22 13:07 發表 查看引用來源

依家真係睇到好化~近來我身邊成日聽到阿邊個邊個突然間吾係度~聽到心都寒埋~人一走~就咩都輸晒~應駛得駛~間吾中享受下~對自己好點是應該的:smile_13: :smile_13:  
早响六七年前,有個朋友突然淋巴癌,前後3個月就走咗,仲好後生,所以不要太执著:smile_45:

引用:
原帖由 lonelysnowgirl 於 2010-11-22 01:08 PM 發表 查看引用來源

咁就好啦, 係到和咁多位朋友打聲招呼跟住去食飯!
大家好, 我叫阿雪, 多多指教! :smile_o15: :smile_o13:
你好......

引用:
原帖由 EF91989 於 2010-11-22 01:08 PM 發表 查看引用來源
你仲好講 你依家係個無情無義,行屍走肉,自我感覺良好ge人,怕付出,不敢愛
你形容得好貼切呀:smile_27:

我怕的是單方面付出:smile_13:

引用:
原帖由 EF91989 於 2010-11-22 01:14 PM 發表 查看引用來源
早响六七年前,有個朋友突然淋巴癌,前後3個月就走咗,仲好後生,所以不要太执著:smile_45:
對啊......我剛從台灣回來.......地震了.......唉.......人生無常啊..........

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-11-22 01:06 PM 發表 查看引用來源
可以大笑也可大哭、、、我冇事
其實你呢排煩緊d咩呢:smile_14: :smile_14:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆