上一頁下一頁
發新話題

小肥豬的性趣篇我的初戀Y先生

收藏  |  訂閱
1.5k  231.1k

引用:
原帖由 昔日的小肥妹 於 2010-11-15 12:42 AM 發表 查看引用來源

耶~~~唔拎:smile_o03: :smile_o03:  
唱k都冇我份
hi

引用:
原帖由 MISS小肥豬 於 2010-11-15 12:40 AM 發表 查看引用來源
:smile_o05: 我返黎啦~~~~~~~~~~~~~yo

好累....:smile_o03:
姐姐早d訓~~~聽日要番工~~~~
快d白白訓喇~~~~
妹妹都去訓了~~~~~早抖:smile_o09: :smile_o09:

又話搵我囉
引用:
原帖由 MISS小肥豬 於 2010-11-15 12:40 AM 發表 查看引用來源
:smile_o05: 我返黎啦~~~~~~~~~~~~~yo

好累....:smile_o03:

引用:
原帖由 昔日的小肥妹 於 2010-11-15 12:42 AM 發表 查看引用來源

耶~~~唔拎:smile_o03: :smile_o03:  
唱k都冇我份
ha 您記得我啦~~add 左我咪又可以一齌唱k囉~^^

引用:
原帖由 goldberg 於 2010-11-15 12:50 AM 發表 查看引用來源

ha 您記得我啦~~add 左我咪又可以一齌唱k囉~^^
禁你咪好著數 有我地依兩個肥妹陪你xd

引用:
原帖由 哈佬8 於 2010-11-15 12:43 AM 發表 查看引用來源

去左邊啊??搞咩搞到咁累啊??我係msn add左你喇..但你冇on到...>
我去左飲丫...SOR:smile_o13:

引用:
原帖由 昔日的小肥妹 於 2010-11-15 12:53 AM 發表 查看引用來源

禁你咪好著數 有我地依兩個肥妹陪你xd

咁唔好咩~??^^

引用:
原帖由 昔日的小肥妹 於 2010-11-15 12:45 AM 發表 查看引用來源

姐姐早d訓~~~聽日要番工~~~~
快d白白訓喇~~~~
妹妹都去訓了~~~~~早抖:smile_o09: :smile_o09:
妹...星期二 五 六 邊日得閒

由其星期五...搵街去丫 :smile_o03:

引用:
原帖由 MISS小肥豬 於 2010-11-15 12:57 AM 發表 查看引用來源

我去左飲丫...SOR:smile_o13:
O........^_^

唔開心丫........比人鬧:smile_o03:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆