上一頁下一頁
發新話題

究竟係上去洗錢既做莊,抑或係收錢既話事

收藏  |  訂閱
232  28.7k

引用:
原帖由 中小企 於 2010-9-16 05:55 PM 發表

仲有牛牛:smile_30: :smile_30:
九兩菜:smile_o04:

牛牛都算:smile_o04: :smile_o02:

引用:
原帖由 中山新人狼 於 2010-9-16 05:59 PM 發表 查看引用來源

九兩菜:smile_o04:

牛牛都算:smile_o04: :smile_o02:
有波有大蘿......唔好年齡/職位...岐視:smile_13:

引用:
原帖由 中小企 於 2010-9-16 06:05 PM 發表

有波有大蘿......唔好年齡/職位...岐視:smile_13:
企....又要收小費嗎:smile_o05:

引用:
原帖由 頂李個費2008 於 2010-9-16 12:25 PM 發表

十五妺主場............好多柒頭去果間濕玖大道
以後唔 7 去 實攪大道:smile_22:

以後唔演藍妹

以後唔同 DJ 玩:smile_o04:

以後唔係傻....係蠢遮:smile_o02:

PS: 以上對白,都係一時衝動,講下遮:smile_13:

引用:
原帖由 中山新人狼 於 2010-9-17 09:07 AM 發表 查看引用來源

以後唔 7 去 實攪大道:smile_22:

以後唔演藍妹

以後唔同 DJ 玩:smile_o04:

以後唔係傻....係蠢遮:smile_o02:

PS: 以上對白,都係一時衝動,講下遮:smile_13:
飯可以唔食,酒可以唔飲,西唔可以唔屌:smile_03:
e

gooooooooooooood

引用:
原帖由 chachachacha 於 2010-9-17 09:52 AM 發表

e
係咪乜閪都屌

引用:
原帖由 chachachacha 於 2010-9-17 09:52 AM 發表 查看引用來源

e
甘低檔次佢唔啱,..........

最想睇果段仲未出喎,會唔會有埋相架。

而家佢地都唔旨在香港人既錢囉...:smile_o02:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆