上一頁下一頁
發新話題

廣州夜遊最新景況

收藏  |  訂閱
148  31.9k

剛剛返來,
唔知點解,係廣州無去過酒吧、桑拿,亦無去我至愛既夜宵,
今早七點半如常早起去陶陶居演早茶,在茶樓門口報檔買份 "南都" ,見頭版全版講香港事件
可能~ 就係呢件事令我全個星期都無浦過,
對不起,我的朋友,我推掉左你地既約會,因為我實在無乜心情去:smile_13:

一切正常~~~~

早晨 ~~ 各位 :smile_15:

引用:
原帖由 魔鬼蕭 於 2010-9-3 09:45 AM 發表 查看引用來源
早晨 ~~ 各位 :smile_15:
魔兄, 請問廣州而家有咩好蒲點呢?

番禺區...今個星期再確認過, 飛機, 桑拿應該都要到亞運後了...

好像一切如舊哦:smile_40:

:smile_o12: ,  

感謝提供,

唉。。。前晚去了南海蒲,但好多大型桑拿勁豪埸都無開門,我們去了大轉湾個問"紅館"KTV,因為了搞十九亚運會,廣州洗太平地,搞到風聲好緊,囡囡上班嘅又少,個價抬高至4、8、12,唔值依個價,斋抽下水驗下身算了,终于無上房開餐!!!

引用:
原帖由 魔鬼蕭 於 2010-8-31 12:21 AM 發表 查看引用來源

叫 " 新野 "
打的叫東風路果間的士高,大部份都知
唔想講太多,費是話買廣告,又話唔好玩,又話 D 靚女無想象中咁靚:smile_13:
師兄新冶唔係係東風路…係係烈士零園隔離,個條叫中山六路…

引用:
原帖由 joethl 於 2010-8-30 12:04 AM 發表 查看引用來源
Ching, 我而家長註廣州架, 有機會大家交流交流!
我都係…得閒打比我13631450143

thx for sharing唔該晒c hing

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆