上一頁下一頁
發新話題

啲起心肝…組團到下川…

收藏  |  訂閱
144  3.4k

引用:
原帖由 Y希 於 2010-7-27 06:00 PM 發表

李好珍...:smile_o09:
根日出嚟道咗歉啦:smile_o05:

天日可以帶 下川 團喇:smile_o12:

引用:
原帖由 中山新人狼 於 2010-7-27 06:03 PM 發表 查看引用來源

根日出嚟道咗歉啦:smile_o05:

天日可以帶 下川 團喇:smile_o12:
企話矛強迫人買野喎:smile_o03:

引用:
原帖由 不机 於 2010-7-27 06:11 PM 發表 查看引用來源
剩係少九人之嘛!:smile_30:

引用:
原帖由 不机 於 2010-7-27 06:11 PM 發表
第 6 喱 講嘢 唔大話唔講啦

no interest.. no thank you

當去玩去食,玩樂三日兩夜也不錯呀:smile_o13::smile_o13::smile_o13::smile_o13:

引用:
原帖由 神臺貓屎 於 2010-7-27 04:30 PM 發表 查看引用來源

點只啊!仲可以鑽地添!:smile_o11:
pm 式我,或留意 Post

引用:
原帖由 神臺貓屎 於 2010-7-27 05:02 PM 發表 查看引用來源

係去就快啲報名,我地已經幫佢推到手軟、、、:smile_o03:
多謝..有幾個人報名啦.....

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-7-27 05:30 PM 發表 查看引用來源

果到有西海鮮食咩, 係豬凱食好過啦~~:smile_o03:
你錯啦....海鮮係當地漁民早上 4:00 咁上下去捕....07:00 咁上下返岸邊交俾當地相熟酒家...
數量好少架..珠海個 d 係養架....仲有而家係休漁期....當地漁民啋佢都傻....照捕...好正架....

引用:
原帖由 遠航飛機仔 於 2010-7-27 04:58 PM 發表 查看引用來源
下川海鮮唔係你所講咁好, 種類亦唔係好多, 不過去陽光海灘順便叫雞都算幾好
如果冇人留番當日真正海鮮俾你....冇錯...同珠海既一樣....但我保證每天至少一餐係真海鮮....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆