上一頁下一頁
發新話題

內地夜遊吹水地

收藏  |  訂閱
2.7k  50.1k

(殺)咗佢地,個場(世界)就少啲人,會好啲!:smile_30:

引用:
原帖由 神臺貓屎 於 2010-7-25 02:06 PM 發表 查看引用來源
衰(殺)咗佢地,個場(世界)就少啲人,會好啲!:smile_30:
多d囡囡比我地mark....:smile_o01:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-7-25 02:12 PM 發表 查看引用來源

多d囡囡比我地mark....:smile_o01:
阿輝乜你冇上嚟咩?啲KO話欠一個人至夠數喎!:smile_38:

引用:
原帖由 神臺貓屎 於 2010-7-25 02:16 PM 發表 查看引用來源

阿輝!乜你冇上嚟咩?啲KO話欠一個人至夠數喎!:smile_38:
冇呀...話左銀彈不足囉....我琴日有2個FD上左去呀....冇事呀....應該夠人啦:smile_o11:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-7-25 02:20 PM 發表 查看引用來源

冇呀...話左銀彈不足囉....我琴日有2個FD上左去呀....冇事呀....應該夠人啦:smile_o11:
當然冇事啦!都冇女!啲女上哂嚟我屋企打雀雀吖嘛!條街連雞頭都冇隻啊!:smile_o01:

引用:
原帖由 神臺貓屎 於 2010-7-25 02:25 PM 發表 查看引用來源

當然冇事啦!都冇女!啲女上哂嚟我屋企打雀雀吖嘛!條街連雞頭都冇隻啊!:smile_o01:
玩完啦喎....你搞事咩...:smile_o11: 打雀雀有冇收獲咁呀...貓爺:smile_o01:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-7-25 02:26 PM 發表 查看引用來源

玩完啦喎....你搞事咩...:smile_o11: 打雀雀有冇收獲咁呀...貓爺:smile_o01:
你問响度住啲師兄,係咪條街連一隻雞頭都冇隻吖!:smile_o11:

引用:
原帖由 神臺貓屎 於 2010-7-25 02:31 PM 發表 查看引用來源

你問响度住啲師兄,係咪條街連一隻雞頭都冇隻吖!:smile_o11:
佢地上酒店玩:smile_o01: 有冇收獲姐:smile_o11:

有冇人呀:smile_o06:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-7-25 01:05 PM 發表 查看引用來源
早早早早早:smile_o01:
冇上去野咩:smile_o10:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆