上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 21

收藏  |  訂閱
2.6k  62.3k

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-7-19 02:18 PM 發表 查看引用來源
又係時裝售買員....大6什麼都要壓金
做g就5洗.比佢㗳一次就得

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-7-19 02:28 PM 發表 查看引用來源

就華僑城啦.......唔駛1000......幾浪漫架...........
免費,無限次,機種遊戲

引用:
原帖由 golftin 於 2010-7-19 02:19 PM 發表 查看引用來源

300吾交,要比公司老細壓1次。

甘男的呢:smile_41: 比去通一次

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-7-19 02:34 PM 發表 查看引用來源

甘男的呢:smile_41: 比去通一次
免費洗腸,,

引用:
原帖由 golftin 於 2010-7-19 02:34 PM 發表

免費,無限次,機種遊戲

果度有間威斯汀酒店.......都幾好..........我住過幾次........

引用:
原帖由 golftin 於 2010-7-19 02:32 PM 發表 查看引用來源

7,8年前,去過近機場,叫海上田園,近近地,www.szwaterlands.com

7-8年前可能改左做跑道...重有冇提供

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-7-19 02:28 PM 發表 查看引用來源

就華僑城啦.......唔駛1000......幾浪漫架...........
點浪漫呀? 係咪成個環境有情人FEEL果種?

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-7-19 02:29 PM 發表 查看引用來源

係押金........:smile_38: :smile_38: :smile_38:
用左大陸語法...多謝高老師

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-7-19 02:33 PM 發表 查看引用來源

做g就5洗.比佢㗳一次就得
太陽油好花時間,想速戰決....襯企末改變決定前同企去一次外宿,想找地方去

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-7-19 02:48 PM 發表
點浪漫呀? 係咪成個環境有情人FEEL果種?
間酒店係5星.......好有渡密月feel........附近又有世界之窗......錦繡中華.......咁咪可以同女女講.......帶佢去睇巴黎鐡塔囉.........:smile_30: :smile_30: :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆