上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 20

收藏  |  訂閱
1.6k  36.7k

引用:
原帖由 新日記 於 2010-7-7 11:32 AM 發表 查看引用來源

1.政府公立有矛架:smile_19: 禾近排無咩錢

2.聖名無過皇上  禾十年都唔做運動 
有芧買醫療保險,如有,可找d估或醫生,寫你糸包皮嚴重發炎,就可claim到保費,當然要住1晚醫院啦

R2 有兩隻腳比大家諗下 未必得:smile_35:
   寶石王子 真係寶
   配備  同部署  係馬房 一向去馬手法

另外心水

R3 質超駒 :smile_24:  

R8 世界波

呢D12檔變7檔 多數有錢收

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-7-7 11:24 AM 發表 查看引用來源

所以我將來唔會點強逼佢一定要住係香港 (我本人其實已經唔慣住係香港 ), 除左大左肚要人照顧外, 我想我地都會長住國內
也是吧 住慣左就算了,不要強逼自己..HK同SZ刀差不多吧:smile_44:

引用:
原帖由 新日記 於 2010-7-7 11:37 AM 發表 查看引用來源

我諗我真係未必慣:smile_19:

話時話 你呢排手風順5順:smile_15:

等我賺番d睇醫生 :smile_24::smile_24::smile_24::smile_24:
最近兩次麻麻..因看波波冇時間度:smile_39: 今次就好D

引用:
原帖由 KevinPo 於 2010-7-7 11:39 AM 發表 查看引用來源

坐都坐唔到.... 甘你包皮真系過長啦.
係咁解:smile_35:

禾仲以為洞太窄:smile_47: 禾LOOK 9偏粗
引用:
and, 你會吾會成日起???
都係呢一兩年 每禮拜打3G 一次

引用:
原帖由 golftin 於 2010-7-7 11:43 AM 發表 查看引用來源

有芧買醫療保險,如有,可找d估或醫生,寫你糸包皮嚴重發炎,就可claim到保費,當然要住1晚醫院啦

矛 :smile_19: 禾濕熱中.....

洗5洗 $5000?

引用:
原帖由 新日記 於 2010-7-7 11:28 AM 發表 查看引用來源

唔該晒k哥 :smile_15:

似係中 :smile_19: 可能用滴露沐浴露 勁得滯:smile_19:

或者近排祼睡 有關係
祼睡比野咬

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-7-7 11:49 AM 發表 查看引用來源

最近兩次麻麻..因看波波冇時間度:smile_39: 今次就好D
巨撚

APM來回深圳灣 先$50:smile_04:

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-7-7 11:52 AM 發表 查看引用來源

祼睡比野咬
呢幾日咁熱 :smile_54:

引用:
原帖由 新日記 於 2010-7-7 11:51 AM 發表 查看引用來源

都係呢一兩年 每禮拜打3G 一次
你以前唔打3g呀??? 自己黎定系搵人幫手呀?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆