上一頁下一頁
發新話題

我空虛,我寂寞!!我做錯事…(無咩sex嘢)

收藏  |  訂閱
293  21.4k

引用:
原帖由 Kerokeroro 於 2010-3-11 20:00 發表 查看引用來源

初戀呀!我要初戀呀~~~!
軍曹哥...可能你個初戀都曾經喺你身邊擦身而過...

引用:
原帖由 Kerokeroro 於 2010-3-11 07:58 PM 發表 查看引用來源

哈哈哈哈哈哈!

你睇下,連崎崎都笑你哪!

急色!
哥, 我指佢D同事同老細羨慕佢,

講真, 而家真係唔係有咁多人好似佢女友咁, 山長水遠, 千里迢迢去揾男友架!

3mid, 要珍惜呀!

引用:
原帖由 midmidmid 於 2010-3-11 08:01 PM 發表 查看引用來源
我依家有個慣性,開心唔開心都喺度分享,呢度雖然係一個討論區,大眾平台,但喺度同大家傾下計令我好似有大過咗,多謝你/妳哋
咁你得閒咪去崎崎庶吹水囉!

http://www.188channel.com/redirect.php?tid=11553581&goto=lastpost#lastpost

我都會係果庶嘅!

引用:
原帖由 midmidmid 於 2010-3-11 07:59 PM 發表 查看引用來源
多謝啊!!個心重回味緊...好似初戀咁...
so sweet:smile_o06:

引用:
原帖由 崎小姐 於 2010-3-11 20:04 發表 查看引用來源

講真, 而家真係唔係有咁多人好似佢女友咁, 山長水遠, 千里迢迢去揾男友架!

3mid, 要珍惜呀!
我唔會放手架!!有人同我爭我用埋條命都同佢死過...

引用:
原帖由 midmidmid 於 2010-3-11 08:03 PM 發表 查看引用來源
軍曹哥...可能你個初戀都曾經喺你身邊擦身而過...
幾年前擦過啦!

當時無同佢打招呼哪:smile_o03: :smile_o03: :smile_o03:

引用:
原帖由 Kerokeroro 於 2010-3-11 08:04 PM 發表 查看引用來源

http://www.188channel.com/redirect.php?tid=11553581&goto=lastpost#lastpost

我都會係果庶嘅!
果邊就快發"毛"啦:smile_o08:

引用:
原帖由 崎小姐 於 2010-3-11 08:04 PM 發表 查看引用來源

3mid, 要珍惜呀!
咁又係......

咦,乜妳咁得閒嘅?吹咗成粒鐘喎?

引用:
原帖由 Kerokeroro 於 2010-3-11 20:04 發表 查看引用來源

我都會係果庶嘅!
ok 啊!!!我唔敢去,因為我打字好慢,你哋可能轉咗話題,我重喺度打緊字...哈哈

引用:
原帖由 崎小姐 於 2010-3-11 08:07 PM 發表 查看引用來源
果邊就快發"毛"啦:smile_o08:
發霉?

咁我咪幫妳賣緊廣告囉:smile_o01: :smile_o01: :smile_o01: :smile_o01:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆