上一頁下一頁
發新話題

一段刻骨銘心有性有愛的故事!(#1#5#19#109#208更新!)

收藏  |  訂閱
287  85.2k

引用:
原帖由 wcday 於 2010-1-21 12:55 AM 發表 查看引用來源

是鬼但啦 , 自己知自己, 求其呃一分姐

C Hing ~~ 你好耐無出 post 了, 等你好耐呢
我最近都無咩出, 你睇出面果d, 個個咩3p4p5p, 我邊有咁精彩絕輪既野寫??
我呢d 一把年紀, 又邊有d妹妹仔咁引人入性丫, 寫黎寫去都係同c6, d fan屎話我悶親佢啦 :smile_19: :smile_19:

引用:
原帖由 Seductive 於 2010-1-21 01:03 AM 發表 查看引用來源

我最近都無咩出, 你睇出面果d, 個個咩3p4p5p, 我邊有咁精彩絕輪既野寫??
我呢d 一把年紀, 又邊有d妹妹仔咁引人入性丫, 寫黎寫去都係同c6, d fan屎話我悶親佢啦 :smile_19: :smile_19:
扮野啦

收埋姐 :smile_30::smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 wcday 於 2010-1-21 12:50 AM 發表 查看引用來源

好啦.
.......但架車左面個位.....無後生女 :'):'):'):'):')
有架車就易啦!無後生女咪搵件唔後生先囉!:smile_30:

引用:
原帖由 9234 於 2010-1-21 01:08 AM 發表 查看引用來源

有架車就易啦!無後生女咪搵件唔後生先囉!:smile_30:
算吧啦
:smile_39::smile_39::smile_39:

早 d 抖了

oh,.....lastly, thank you for sharing ~~~

你唔止食一次嘅

引用:
原帖由 鐵藍17 於 2010-1-20 02:28 PM 發表

:smile_o06: 女係逾多逾滿足0既,最好有一個純情、一個激情、一個斯文、一個活潑、一個著便服、一個著制服,咁就差唔多喇 ~
你禁花心, 你对得我住吗?

引用:
原帖由 9234 於 2010-1-20 10:54 PM 發表
繼續......
當我把她的牛仔短褲脫下來時,她真的很怕羞,一手掩著乳房也一手掩著內褲....這時我也把我的內褲脫下來....她....咦.....了一聲看一看又不敢看了!那時我的陽具也很雄壯,因它已極度興奮了!
我再爬下來 ...
thank you.
must be difficult writing the story.
can't wait for more.  

引用:
原帖由 9234 於 2010-1-20 10:54 PM 發表 查看引用來源
繼續......
當我把她的牛仔短褲脫下來時,她真的很怕羞,一手掩著乳房也一手掩著內褲....這時我也把我的內褲脫下來....她....咦.....了一聲看一看又不敢看了!那時我的陽具也很雄壯,因它已極度興奮了!
我再爬下來 ...
當時真係好sweet呀, 環境又浪漫!!

樓主你文筆好好呀

引用:
原帖由 blue_rosey 於 2010-1-21 07:12 AM 發表 查看引用來源

你禁花心, 你对得我住吗?
:smile_o05:  meow~

引用:
原帖由 wcday 於 21-1-2010 12:49 AM 發表 查看引用來源

no la, 我好反訓, ....會 "扒" 响度訓,
所以枝水喉移左位, :smile_35: 就責返自己
oh, 咁又係喎~

引用:
原帖由 Seductive 於 21-1-2010 01:03 AM 發表 查看引用來源

乜咁講呀?!
對自已咁冇信心?!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆