上一頁下一頁
發新話題

我就黎餓死喇....................

收藏  |  訂閱
253  21.5k

引用:
原帖由 小熊獸 於 2010-1-13 03:51 PM 發表 查看引用來源
好耐冇出post因為好耐都冇食飯:smile_27:

岩岩個星期偏偏撞正姨媽到:smile_19:
主人亦一心唸住有得曳,唸好左點玩點玩
唉...............................................

主人好失望啊
我:我幫你丫 ...
你條仔一定爽死啦
等到m完左就食餐好既
扑到夠為止
用你既技術ko佢啦...

引用:
原帖由 mingming12 於 2010-1-14 01:12 PM 發表 查看引用來源

你條仔一定爽死啦
等到m完左就食餐好既
扑到夠為止
用你既技術ko佢啦...
我會努力架喇:smile_34: :smile_34: ursh!

引用:
原帖由 小熊獸 於 2010-1-14 01:16 PM 發表 查看引用來源
我會努力架喇:smile_34: :smile_34: ursh!
加油呀
我好鍾意比女仔啜啜,有時我都會忍唔住射入佢個口架
不過我又會幫番佢啜既,啜到佢成個pat都係d水,有時張床都濕晒架
好好味架我好鍾意啜女女下面

引用:
原帖由 小熊獸 於 2010-1-14 01:12 PM 發表 查看引用來源
佢可能唔enjoy睇我吞啦:smile_13:  
傻啦你....我同豬公咁啱好呢樣野姐.....
d精鹹鹹地都幾好味架:smile_47: :smile_47:
你愛死主人啦

引用:
原帖由 mingming12 於 2010-1-14 01:19 PM 發表 查看引用來源

加油呀
我好鍾意比女仔啜啜,有時我都會忍唔住射入佢個口架
不過我又會幫番佢啜既,啜到佢成個pat都係d水,有時張床都濕晒架
好好味架我好鍾意啜女女下面
我,,唔太..中意..比人啜下面

引用:
原帖由 bcm 於 2010-1-14 01:24 PM 發表 查看引用來源

傻啦你....我同豬公咁啱好呢樣野姐.....
d精鹹鹹地都幾好味架:smile_47: :smile_47:
你愛死主人啦
佢鍚我我咪愛佢囉:smile_40:

引用:
原帖由 小熊獸 於 2010-1-14 01:25 PM 發表 查看引用來源

我,,唔太..中意..比人啜下面
嘩咁你仔仔就真係爽死呀
訓低比你啜腸腸..我最鍾意企起身比人啜腸腸
我望住佢個口一啖一啖咁啜,有時佢又用對好淫既眼神望我,真係正呀..

引用:
原帖由 小熊獸 於 2010-1-14 01:27 PM 發表 查看引用來源
佢鍚我我咪愛佢囉:smile_40:
你咁索咁乖,主人唔係傻架,佢會知道自己好好彩搵到咁好0既女朋友,
一定錫晒你啦

引用:
原帖由 小熊獸 於 2010-1-13 03:51 PM 發表 查看引用來源
好耐冇出post因為好耐都冇食飯:smile_27:

岩岩個星期偏偏撞正姨媽到:smile_19:
主人亦一心唸住有得曳,唸好左點玩點玩
唉...............................................

主人好失望啊
我:我幫你丫 ...
飽哂 ~~ yeah ~~~
:smile_o05: :smile_o05:

support,,, good report..

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆