上一頁下一頁
發新話題

酒後鬧事...(P.12 update)

收藏  |  訂閱
188  44.3k

:smile_o01: 我最驚喜...就係有一次同朋友去酒吧飲酒...之後識左兩個女仔......大家都飲到貓晒...都唔知點解搞到變左4p

引用:
原帖由 黑月大魔王 於 2009-12-21 11:39 AM 發表 查看引用來源

哈, 突然拎個粉紅色手扣出黎鎖住你, 都真係好驚喜
向前鎖定反手鎖先? :smile_41:

引用:
原帖由 yikfan 於 2009-12-21 11:42 AM 發表 查看引用來源
:smile_o01: 我最驚喜...就係有一次同朋友去酒吧飲酒...之後識左兩個女仔......大家都飲到貓晒...都唔知點解搞到變左4p
唔錯的經驗喎:smile_o12:

引用:
原帖由 R.Gonzalez 於 2009-12-21 11:42 AM 發表 查看引用來源

向前鎖定反手鎖先? :smile_41:
當然係反手鎖好玩D:smile_47:

引用:
原帖由 黑月大魔王 於 2009-12-21 11:45 發表 查看引用來源

唔錯的經驗喎:smile_o12:
:smile_o05: 咁大個仔都係試過一次....平時都係隻秋多....原本一人一件...5點幾飲完落去...打算分開去爆房架...都唔知大家講咩...講講下就話不如一齊去爆...

引用:
原帖由 yikfan 於 2009-12-21 11:48 AM 發表 查看引用來源

:smile_o05: 咁大個仔都係試過一次....平時都係隻秋多....原本一人一件...5點幾飲完落去...打算分開去爆房架...都唔知大家講咩...講講下就話不如一齊去爆...
但要book兩間房喎:smile_o01:

引用:
原帖由 黑月大魔王 於 2009-12-21 11:50 發表 查看引用來源

但要book兩間房喎:smile_o01:
:smile_o01: 原來時鐘架....之後就去左酒店......

引用:
原帖由 yikfan 於 2009-12-21 11:51 AM 發表 查看引用來源

:smile_o01: 原來時鐘架....之後就去左酒店......
咁夜仲有房:smile_o04:

引用:
原帖由 黑月大魔王 於 2009-12-21 11:52 發表 查看引用來源

咁夜仲有房:smile_o04:
:smile_o01: 我都唔知...我都貓晒架喇...係我朋友帶路

引用:
原帖由 yikfan 於 2009-12-21 11:53 AM 發表 查看引用來源

:smile_o01: 我都唔知...我都貓晒架喇...係我朋友帶路
你朋友都係識途老馬喎:smile_o01:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆