上一頁下一頁
發新話題

12月25.剩蛋節.LV酒吧 遊戲加抽獎狂歡夜團.

收藏  |  訂閱
397  16.6k

引用:
原帖由 apple0812 於 2009-12-5 12:31 AM 發表

系咩呢度架,我多数记网名.:smile_o06:
又唔見妳記我網名:smile_13: ,經常叫我靚仔

引用:
原帖由 apple0812 於 2009-12-5 12:34 AM 發表 查看引用來源

:smile_o13: 之前對你有好感果個女仔拿去啦.
又吾係同我飲又拿左去!
下次劈咩呀!

引用:
原帖由 edmms 於 2009-12-5 12:36 AM 發表

又唔見妳記我網名:smile_13: ,經常叫我靚仔
叫靓仔好听好多.:smile_o01:

引用:
原帖由 gungod888 於 2009-12-5 12:36 AM 發表
又吾係同我飲又拿左去!
下次劈咩呀!
距之前叫我叫左你几次来玩,:smile_38: 一次你话病,:smile_42: 一次好似唔得闲,:smile_22: 之后我电脑坏左一排又上唔到线.:smile_27:

引用:
原帖由 apple0812 於 2009-12-5 12:42 AM 發表 查看引用來源

距之前叫我叫左你几次来玩,:smile_38: 一次你话病,:smile_42: 一次好似唔得闲,:smile_22: 之后我电脑坏左一排又上唔到线.:smile_27:
下次,但要明年了,我今年勁忙,全冇時間

引用:
原帖由 apple0812 於 2009-12-5 12:40 AM 發表

叫靓仔好听好多.:smile_o01:
下次叫我英俊:smile_o12:

引用:
原帖由 gungod888 於 2009-12-5 12:44 AM 發表
下次,但要明年了,我今年勁忙,全冇時間
甘帮你地唔到啦:smile_38: 下年唔知距有无男友添.:smile_40: 不过距有问过我你有无过来玩,我话无.我都无玩好耐,而且呢排无点同距玩.

引用:
原帖由 edmms 於 2009-12-5 12:47 AM 發表

下次叫我英俊:smile_o12:
叫咩都系一个称呼者:smile_34: 下次你带靓靓来帮衬我,:smile_38: 叫你大老又点话啊,:smile_30:

引用:
原帖由 apple0812 於 2009-12-5 12:48 AM 發表 查看引用來源

甘帮你地唔到啦:smile_38: 下年唔知距有无男友添.:smile_40: 不过距有问过我你有无过来玩,我话无.我都无玩好耐,而且呢排无 ...
冇所謂,隨緣啦,玩的話真係要夾時間

你生意如何?:smile_34:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆