上一頁下一頁
發新話題

12.25 (六) 唱 K 團 ~~~~聖誕夜 狂歡時~~~~

收藏  |  訂閱
939  48.9k

引用:
原帖由 睡神 於 2009-12-2 01:20 AM 發表 查看引用來源

我跟囡囡上班時間差不多
是不是當DADDY呢?:smile_o05:

SW打風
多不多CHING們轉去CA玩:smile_41:

引用:
原帖由 cpmiraton 於 2009-12-2 01:22 AM 發表 查看引用來源

你應該是CP老手,有空就去CA玩下啦!:smile_o12:
CP 都幾年未去過啦,加埋都未去多過五次....唔知你仲記唔記得我:smile_o05:

引用:
原帖由 黑夜之子 於 2009-12-2 01:26 AM 發表 查看引用來源

CP 都幾年未去過啦,加埋都未去多過五次....唔知你仲記唔記得我:smile_o05:
原來你和我玩過?真的嗎?咁8號你真的要來,等我知道你是誰,聚下舊!:smile_o10:

引用:
原帖由 cpmiraton 於 2009-12-2 01:29 AM 發表 查看引用來源

原來你和我玩過?真的嗎?咁8號你真的要來,等我知道你是誰,聚下舊!:smile_o10:
最近都應該係前年籃毛生日,我帶左條女黎,我地3个玩左陣就走左啦.....

仲有一次玩完我地仲係吉夏桑拿過夜,有無印象呢:smile_04:

引用:
原帖由 睡神 於 2009-12-2 01:24 AM 發表 查看引用來源
SW打風
多不多CHING們轉去CA玩:smile_41:
玩開沙灣的,可能覺得CA酒水比較貴!:smile_o13:

引用:
原帖由 黑夜之子 於 2009-12-2 01:37 AM 發表 查看引用來源

最近都應該係前年籃毛生日,我帶左條女黎,我地3个玩左陣就走左啦.....

仲有一次玩完我地仲係吉夏桑拿過夜,有無印象呢:smile_04:
有呀有呀!因為我只去過吉吉過夜一次!原來係你..........很久很久不見了!:smile_o06:

瞓唔着又入來推一下先:smile_40:

我兩次CA都有些遺憾,
玩不夠痛快

引用:
原帖由 睡神 於 2009-12-2 01:42 AM 發表 查看引用來源
我兩次CA都有些遺憾,
玩不夠痛快
和小弟玩嗎?:smile_o10:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆