上一頁下一頁
發新話題

同健碩男的一次

收藏  |  訂閱
170  22.8k

引用:
原帖由 迪拉''回樂 於 2009-10-30 10:04 AM 發表 查看引用來源
cherrymimi.. 好耐冇見~:smile_40:
不過可惜呢次唔係我想睇既post... 都知你鍾意比男人強行佔有既慾望..
失守了..   寧願睇到以前好有性格既妳~  
anyway~ miss u & welcome back, thanks for sharing~  :lovel ...
好耐無見啦迪拉~~~好懷念和企企, 三哥, JO等爆笑的日子,無論昔日如何, 我一樣是我。

我近日做了件很大膽的事, 就係見了一位引版的NF。或許,我真如你所說,真係有點失守了。:smile_15:

引用:
原帖由 smallcannon2002 於 2009-10-30 10:08 AM 發表 查看引用來源
好文彩,引人入性兼文筆暢順,支持樓主。
多謝支持, 另一位健碩男。

引用:
原帖由 cherrymimi 於 2009-10-30 04:40 PM 發表 查看引用來源

好耐無見啦迪拉~~~好懷念和企企, 三哥, JO等爆笑的日子,無論昔日如何, 我一樣是我。

我近日做了件很大膽的事, 就係見了一位引版的NF。或許,我真如你所說,真係有點失守了。:smile_15:
失守? 定失望先.....:smile_o05:

引用:
原帖由 火爆肥妹 於 2009-10-30 05:13 PM 發表 查看引用來源

失守? 定失望先.....:smile_o05:
哈哈, 係失守呀! 因為毁了對自己的網上交友的堅持,見一個素未謀面的NF, 好驚!!

對某某的人格, 我反倒沒「失望」。雖然大家都在引版講咸野,但原來見面卻很有禮,君子一名。

* 約見網友乃高危動作,切勿模仿!

引用:
原帖由 cherrymimi 於 2009-10-30 05:25 PM 發表 查看引用來源

哈哈, 係失守呀! 因為毁了對自己的網上交友的堅持,見一個素未謀面的NF, 好驚!!

對某某的人格, 我反倒沒「失望」。雖然大家都在引版講咸野,但原來見面卻很有禮,君子一名。

* 約見網友乃高危動作 ...
:smile_o13: 有無下文先....

引用:
原帖由 火爆肥妹 於 2009-10-30 05:32 PM 發表 查看引用來源

梗係無,唔係「君子」要改名叫「食家」嘞~~~~

引用:
原帖由 cherrymimi 於 2009-10-30 05:25 PM 發表 查看引用來源

* 約見網友乃高危動作 ...
因為大家都係引板傾開A野.

所以出到黎會令人有某一種期待JEI...

引用:
原帖由 火爆肥妹 於 2009-10-30 05:32 PM 發表 查看引用來源

決定下星期四食飯OK.???

引用:
原帖由 深紅騎士 於 2009-10-30 05:37 PM 發表 查看引用來源

決定下星期四食飯OK.???
嗱, 啱啱先講完約nf係好危險嘅事:smile_o03:

引用:
原帖由 cherrymimi 於 2009-10-30 05:34 PM 發表 查看引用來源

梗係無,唔係「君子」要改名叫「食家」嘞~~~~
可能佢係君子, 你係食家呢:smile_o03:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆