上一頁下一頁
發新話題

生日甜蜜回憶,我同honey dy傻豬渡過甜蜜既晚上(有相)

收藏  |  訂閱
1.1k  71.9k

引用:
原帖由 kelvin10171970 於 2009-10-21 04:37 PM 發表 查看引用來源
好大個波飽飽
多謝讚賞:smile_o13:

圖圖媽咪 - 妳對奶都幾 ................."墮" 下喎 :smile_13:

引用:
原帖由 hkmarlboro 於 2009-10-21 04:49 PM 發表 查看引用來源
圖圖媽咪 - 妳對奶都幾 ................."墮" 下喎 :smile_13:
冇計啦,我呢d又唔係18,22,又生埋個仔又成日比男人渣梗係會墮啦,

不過有人鍾意冇計,多謝支持:smile_o10:

難得妳唔嬲我甘講 ! 好 ......支持支持 !!!

引用:
原帖由 hkmarlboro 於 2009-10-21 04:49 PM 發表 查看引用來源
佢呢d係大.唔係下垂果d喎:smile_o08:

引用:
原帖由 hkmarlboro 於 2009-10-21 04:57 PM 發表 查看引用來源
難得妳唔嬲我甘講 ! 好 ......支持支持 !!!
有咩好嬲呢?冇計啦我個胸大,大得黎梗係有d墜架啦,

我又唔會得33a扮36c既,有冇咁大係人都睇得出啦,邊

呃得人架,而且dy就係鍾意我個胸大得黎佢訓落黎舒服麻,

佢有腦明白胸大自然會墜既道理:smile_o13:

引用:
原帖由 bcm 於 2009-10-21 04:59 PM 發表 查看引用來源

佢呢d係大.唔係下垂果d喎:smile_o08:
有d人唔識分架麻,算啦,你同dy識分咪得囉:smile_o05::smile_o01:

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 2009-10-21 05:03 PM 發表 查看引用來源

有d人唔識分架麻,算啦,你同dy識分咪得囉:smile_o05::smile_o01:
我識分係其次,dy識分最緊要:smile_o11:

引用:
原帖由 bcm 於 2009-10-21 05:28 PM 發表 查看引用來源

我識分係其次,dy識分最緊要:smile_o11:
咁佢渣開架麻:smile_o05:,佢梗係知我個胸係堅定流有冇36c有冇裝假狗同埋有冇墜架啦:smile_o01::smile_o11:

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 2009-10-21 05:03 PM 發表 查看引用來源

只要 dy 兄鍾意咪得囉 !! :smile_o12:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆