上一頁下一頁
發新話題

深圳溝女有咩錯,俾人斬死左,仲要俾人話on9

收藏  |  訂閱
224  19.6k

引用:
原帖由 周賓 於 2009-10-20 08:49 發表
见到好多港燦在大陆作威作福,莫讲话大陆人,连我都想打拒老母一穫。
可能個種人係香港受氣, 翻大陸洩憤

打扙為國,吾見咁搏,爭女鬥氣,搶住去死,死有輕於鴻毛,有重於泰山呀,如果金毛為左鏟除國內黑勢力,解救大眾國民,維持治安,咁死得英雄,死得有面,俾個英勇勳章佢都值,而家為爭女為面子,連累同行兄弟俾人斬,咁既行為,吾通仲要讚,係咁我弟日推樓主你去死,只係為我攞威,千祈咪瀉膊,預你架啦!:smile_o01:

引用:
原帖由 palyman01 於 2009-10-19 15:30 發表 查看引用來源
從心而發,...近日深圳有個金毛港人,俾大陸人斬死,我看完所有有關報告,點解個個刀話佢on9,個個話要忍,d女一定係要俾佢地溝咩,? ,我覺得就係個個香港人,上到去刀好像怕9左佢地大陸人甘,金毛需然死左,但係最起碼俾d大 ...
你下次上去爭女記得為港爭光,唔好齋翕,俾大陸仔知港人不可欺

樓主應該係七個on 99 金毛黨羽之一。fing 頭咪返深圳啦。76仔、

引用:
原帖由 jimmy9394 於 2009-10-20 12:41 AM 發表 查看引用來源
on99,看得陳浩南英雄片多,short上腦,甘叻今晚單拖上去幫金毛報仇囉,on9仔.都無腦既.
又唔好單拖,應用拖多啲志同道合的on9仔上去嚟一場生死決戰。唔好見人哋人多就退縮,士可殺不可辱!:smile_30:

物野叫食腦?當年,沙仔有3個hk人係迴轉處同保安吵,比人拉落車dup. 佢沒即刻還拖, 走去班架白牌同支槍,去迴轉處拍左個保安仔即閃. 果時迴轉處沒gate. 拉唔到人, close file.

引用:
原帖由 夢論 於 2009-10-20 09:15 AM 發表 查看引用來源

你下次上去爭女記得為港爭光,唔好齋翕,俾大陸仔知港人不可欺
我怕爭唔到光反而掉架:smile_27: 。

引用:
原帖由 palyman01 於 2009-10-19 03:30 PM 發表 查看引用來源
從心而發,...近日深圳有個金毛港人,俾大陸人斬死,我看完所有有關報告,點解個個刀話佢on9,個個話要忍,d女一定係要俾佢地溝咩,? ,我覺得就係個個香港人,上到去刀好像怕9左佢地大陸人甘,金毛需然死左,但係最起碼俾d大 ...
咁樓主又試下同大陸人嘈下呀:smile_45: 講就天下無敵:smile_30:

而家係金毛想斬人.唔夠人打比人斬死.  (佢係門口等九人斬)

引用:
原帖由 蒼海飛絮 於 2009-10-19 04:50 PM 發表 查看引用來源
1. 溝女沒有罪, 但溝了別人的女不特止, 仲要溝了有背景人士的女 (出師無名, 輸了天時)

2. 沒分清楚形勢, 劈友前都要數下雙方幾多個人頭丫 (錯估實力, 輸了人和)

3. 在敵人的主場伏擊敵人... (輸了地利)

...
就係囉, 路都唔睇, 唔通話佢醒咩?

再講, 嘈交時, 都係以為自己人唔少。開左頭, 飲大兩杯, 七對十都頂住上。點知人地重有得加碼

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆