上一頁下一頁
發新話題

有冇人會拒絕我

收藏  |  訂閱
186  6.0k

引用:
原帖由 sugar2009 於 2009-8-31 05:50 PM 發表 查看引用來源

因為我係 100000% 唔會離婚
咁又點上身呀
點解咁肯定

就咁睇應該無理由拒絕..

引用:
原帖由 250774 於 2009-8-31 05:46 PM 發表 查看引用來源
吖..睇錯...

可能係你比佢有怨婦feel呀....即係慾求不滿....搾汁機一樣呀
搾汁機未必
我係需要
但唔强
如果係勁需要 , 我係 n 年前就應該有 sp 啦
但到目前我一個 sp /ons 都冇
識老公咁耐就係得佢

引用:
原帖由 sugar2009 於 2009-8-31 05:50 PM 發表

因為我係 100000% 唔會離婚
咁又點上身呀
依家講咩都冇用架喇~由佢過左去把啦:smile_13: :smile_13:

好喇...各位..你地慢慢傾喇...小弟先行一步收工喇...88

引用:
原帖由 250774 於 2009-8-31 05:53 PM 發表 查看引用來源

今日唔會唔代表聽日唔會....有幾多人去跳社交舞之前會包小白臉吖..咪又係跳下跳下..跳左上床...跳埋副身家...所以佢諗既野唔錯得晒....正因為你冇經驗..怕你唔識handle
最清楚就係自己
所以我信自己唔會
再加上大家未出嚟時
我巳知佢唔會離婚
so 我一早有自知知明
唔會要求 d 乜
我亦冇能力咁做

就算老公對我唔係幾好 , 但我好愛呢個家

引用:
原帖由 roby0821 於 2009-8-31 05:57 PM 發表 查看引用來源

依家講咩都冇用架喇~由佢過左去把啦:smile_13: :smile_13:
唔過去都唔得啦
佢已 say no

引用:
原帖由 sugar2009 於 2009-8-31 05:57 PM 發表

搾汁機未必
我係需要
但唔强
如果係勁需要 , 我係 n 年前就應該有 sp 啦
但到目前我一個 sp /ons 都冇
識老公咁耐就係得佢
妳依家應該有好多個pm寫住"我可唔可以做妳第一個sp啊"咁啦~~~:smile_03: :smile_03: :smile_03:

引用:
原帖由 roby0821 於 2009-8-31 06:05 PM 發表 查看引用來源

妳依家應該有好多個pm寫住"我可唔可以做妳第一個sp啊"咁啦~~~:smile_03: :smile_03: :smile_03:
:smile_o02: :smile_o02:

引用:
原帖由 sugar2009 於 2009-8-31 06:07 PM 發表

:smile_o02: :smile_o02:
我有冇講錯先~~~~:smile_o10: :smile_o10: :smile_o01:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆