上一頁下一頁
發新話題

[Update] 教下我點升格為sp...

收藏  |  訂閱
157  8.1k

引用:
原帖由 chinalover 於 2009-8-27 12:25 AM 發表 查看引用來源
其實我真係唔係一定要開房....

真係口爆都得~~~

而我知佢都鐘意~~~

應該係話....係男人都鐘意~~~

哈哈~~~~~
where can do it ar????:smile_o03: :smile_o03:

引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-8-27 00:23 發表 查看引用來源

如果我係你, 既然你咁miss佢細佬
果晚我一定飯後捉佢去開房
我真係從未聽過個女仔捉個男仔去開房,而個男仔唔肯
:smile_o11: 哇哈哈哈哈哈

引用:
原帖由 chinalover 於 2009-8-27 00:25 發表 查看引用來源
其實我真係唔係一定要開房....

真係口爆都得~~~

而我知佢都鐘意~~~

應該係話....係男人都鐘意~~~

哈哈~~~~~
講得好
:smile_o05:

如果果晚佢真係冇咩位俾我入,,....
我應該點呀 ???

搵我隻肥腳 liu 佢??
我驚佢起唔到頭wor~~哈哈哈~~~~:smile_30:

引用:
原帖由 o('_')o 於 2009-8-27 12:24 AM 發表 查看引用來源

comeon 捉我去開房 la:smile_o05: :smile_o05:
comeon 你約我去食飯先得架, 人地都話飯後先捉咯:smile_o01:

引用:
原帖由 chinalover 於 2009-8-27 00:30 發表 查看引用來源
我應該點呀 ???

:smile_o01: 如果係咁你都唔駛預佢果晚同你咩咩都得喇

引用:
原帖由 chinalover 於 2009-8-27 12:30 AM 發表 查看引用來源
我應該點呀 ???

ha ha ha
so you tekk him you want hv a blow jobs oral sex with him lo :smile_o11: :smile_o11:

引用:
原帖由 chinalover 於 2009-8-27 12:30 AM 發表 查看引用來源
我應該點呀 ???

著低胸衫.....撩下佢隻腳.......
仲要係食食下飯果陣時舔下當時你用緊既用餐工具.......咁明啦

唔明等我請你食飯你做一次俾我試下係咪真係咁忍到

引用:
原帖由 yikfan 於 2009-8-27 12:28 AM 發表 查看引用來源

:smile_o11: 哇哈哈哈哈哈
有咩好笑, 我講錯咩:smile_o10:

講真架....如果佢真係冇咩位俾我入....

咁我點呀 ????:smile_41:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆