上一頁下一頁
發新話題

CP團合理化煙幕?!

收藏  |  訂閱
148  8.7k

引用:
原帖由 frankie-ho 於 2009-8-25 08:45 PM 發表 查看引用來源

我真係睇得出你識左唔少女,哈哈
唔好咁大聲啦 ... 唔係團長唔俾我去做義工o架

引用:
原帖由 俊二千 於 2009-8-25 10:41 PM 發表 查看引用來源

今日唔見左街霸角色入面某主角喎

唔通呢果就係佢既分身
我反而見唔到青銅五小強入黎俾意見喎

引用:
原帖由 sawkeung 於 2009-8-26 12:26 AM 發表 查看引用來源
旅行團同自由行 ge 問題!鍾意邊樣咪揀邊樣囉!

D 旅行社食水仲深啦!D 旅行社老板仲乞人憎啦!去遊行抗議啦!!
師兄對呀!
自由行永遠都係貴過跟團o架啦! 跟團又一定食得唔好.

引用:
原帖由 T-65 於 2009-8-26 01:16 AM 發表 查看引用來源

仲有係幫 d 遲到既 fd mark 定 d 好野 :smile_o06:
我地 d 朋友仔好醒o架, 睇o岩條女就會叫團長 mark 定下次黎搵佢

都係一份工作,如果合理無問題,玩熟咪自己去囉

引用:
原帖由 Fairlady'z 於 2009-8-25 11:23 AM 發表
師兄打呢篇野 應該幾辛苦

但係個post 既重點係?? 有少少唔明....
可能佢想將煙幕合法化呢....lady :smile_13:

引用:
原帖由 車輪庵 於 2009-8-26 09:34 AM 發表

我反而見唔到青銅五小強入黎俾意見喎
好彩我係冥鬥士=   =|||唔係我一定以為你講我呵呵:smile_39:

引用:
原帖由 車輪庵 於 2009-8-26 09:39 AM 發表 查看引用來源
我地 d 朋友仔好醒o架, 睇o岩條女就會叫團長 mark 定下次黎搵佢
大個仔啦 ... 哩 d 野駛乜搵團長 :smile_45:  搵我幫你試左先丫嘛  :smile_15:

:smile_13: 咩事呀?又玩呢d~

我成日一大班人去 沙灣,cp,大朗,清溪,鳳崗,平湖,都沒有跟團,那些朋友都是在這裡認識的,但我又沒收到恐嚇,我咪好好彩

當然自己一大班人去玩,aa 制又真的比跟團平約 1/3 到 1/4 。又好玩d 因為你全部都認識的朋友去玩。

但團長也要煩好多事,收你導遊費是平常,你不喜歡米不去lo

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆