上一頁下一頁
發新話題

送多個post比我愛人,我既大肚回憶錄

收藏  |  訂閱
181  16.2k

引用:
原帖由 vincent.w 於 2009-8-16 02:58 PM 發表 查看引用來源
玩到咁大:smile_o14: OK我投行sorry sorry:smile_o06: 肥多成百磅game都唔洗打吖:smile_o16:
咁拎晒d野食比我先啦:smile_o11:

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 2009-8-16 02:59 PM 發表 查看引用來源

咁拎晒d野食比我先啦:smile_o11:
我啲全部係軍糧黎喎:smile_o10: 唔好食架喎:smile_o01:

引用:
原帖由 vincent.w 於 2009-8-16 03:04 PM 發表 查看引用來源
我啲全部係軍糧黎喎:smile_o10: 唔好食架喎:smile_o01:
有咩都照要,激死我,頭先出去拎外賣對面屋隻死狗又

吠嘈醒圖圖,我就黎要殺左佢:smile_o02:

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 2009-8-16 03:05 PM 發表 查看引用來源

有咩都照要,激死我,頭先出去拎外賣對面屋隻死狗又

吠嘈醒圖圖,我就黎要殺左佢:smile_o02:
其實妳有無孝盧俾圖圖帶耳塞(c字刑)咁就唔怕喇:smile_o10:

引用:
原帖由 vincent.w 於 2009-8-16 03:10 PM 發表 查看引用來源
其實妳有無孝盧俾圖圖帶耳塞(c字刑)咁就唔怕喇:smile_o10:
冇架,帶左好d咩?

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 2009-8-16 03:11 PM 發表 查看引用來源

冇架,帶左好d咩?
無咁易被嘈醒嗎!:smile_o01:

引用:
原帖由 vincent.w 於 2009-8-16 03:14 PM 發表 查看引用來源
無咁易被嘈醒嗎!:smile_o01:
咁我等你買比圖圖,因為我冇錢,keke

餵大少飲奶先:smile_o13:

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 2009-8-16 03:18 PM 發表 查看引用來源

咁我等你買比圖圖,因為我冇錢,keke

餵大少飲奶先:smile_o13:
咁我試吓揾喇:smile_o10: 小心餵奶吖see you

引用:
原帖由 vincent.w 於 2009-8-16 03:20 PM 發表 查看引用來源
咁我試吓揾喇:smile_o10: 小心餵奶吖see you
多謝晒你先,圖圖岩岩飲完奶奶訓左loo,

我都去休息陣先啦:smile_o05:

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 2009-8-16 03:47 PM 發表 查看引用來源

多謝晒你先,圖圖岩岩飲完奶奶訓左loo,

我都去休息陣先啦:smile_o05:
good dream mother:smile_o13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆