上一頁下一頁
發新話題

R's 8月風暴過後繼續玩~CP有錢佬團 (詳情請看第一頁)[第四版]

收藏  |  訂閱
1.5k  39.6k

引用:
原帖由 CP伏特加 於 2009-8-10 10:57 PM 發表 查看引用來源

一齊食反啦:smile_14:
去壯陽苑~食韓國燒烤

Thank you brother

引用:
原帖由 shing0712 於 2009-8-10 11:00 PM 發表 查看引用來源
Thank you brother
呃分呀,老友~

引用:
原帖由 CP~WIN 於 2009-8-10 23:01 發表 查看引用來源

呃分呀,老友~
算啦...我們咪又呃分:smile_30:

引用:
原帖由 TCLHK 於 2009-8-10 11:02 PM 發表 查看引用來源

算啦...我們咪又呃分:smile_30:
係你,唔係我(呵呵,又一分喇):smile_o05:

引用:
原帖由 CP~WIN 於 2009-8-10 22:58 發表 查看引用來源

去壯陽苑~食韓國燒烤
好主意..(呵呵,又一分喇)  :smile_30:

引用:
原帖由 TCLHK 於 2009-8-10 11:07 PM 發表 查看引用來源

好主意..(呵呵,又一分喇)  :smile_30:
百零蚊任食又可以坐成晚,唔知旺角有無呢?:smile_o03:

引用:
原帖由 CP~WIN 於 2009-8-10 23:08 發表 查看引用來源

百零蚊任食又可以坐成晚,唔知旺角有無呢?:smile_o03:
唔知道喎..Check 下 (呵呵,又一分喇) :smile_30:

引用:
原帖由 TCLHK 於 2009-8-10 11:10 PM 發表 查看引用來源

唔知道喎..Check 下 (呵呵,又一分喇) :smile_30:
壯陽苑韓國料理
1.地址 : 旺角彌敦道626號瓊華中心8樓
2.地址 : 旺角彌敦道601號創興廣場1樓
c) 晚 市 (下 午 5時 30分 至 零 晨 12時 ):大 人 $98, 小 童 $68;
d) 特 別 場 (晚 上 9時 至 零 晨 2時 ): 大 人 $88, 小 童 $58;
e) 宵 夜 (晚 上 11時 至 零 晨 2時 ): 大 人 $58, 小 童 $48

引用:
原帖由 CP~WIN 於 2009-8-10 23:12 發表 查看引用來源

壯陽苑韓國料理
1.地址 : 旺角彌敦道626號瓊華中心8樓
2.地址 : 旺角彌敦道601號創興廣場1樓
c) 晚 市 (下 午 5時 30分 至 零 晨 12時 ):大 人 $98, 小 童 $68;
d) 特 別 場 (晚 上 9時 至 零 晨 2時 ): 大 ...
去馬...正:smile_38:....CP-WIn 做得好:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆