上一頁下一頁
發新話題

應成BCM,而家送個REPORT比佢,我同A先生既美好回憶(1)

收藏  |  訂閱
495  28.5k

引用:
原帖由 bcm 於 2009-8-6 12:40 PM 發表 查看引用來源

呢條仔仆街都唔洗恨,人人得而剪之
(我同樓主本身係識0既所以知道,唔系隨口up)
我愛死你呀:smile_o09::smile_o05:

引用:
原帖由 bcm 於 2009-8-6 12:40 PM 發表 查看引用來源

呢條仔仆街都唔洗恨,人人得而剪之
(我同樓主本身係識0既所以知道,唔系隨口up)
我聽就聽得多....原來真係有d甘既仆街係呢個世界....

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 2009-8-6 12:41 PM 發表 查看引用來源

佢死心不息想我做佢阿2麻:smile_o08:
杏加富貴,佢以為自己咩新鮮蘿蔔皮.:smile_19:

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 2009-8-6 12:43 PM 發表 查看引用來源

我愛死你呀:smile_o09::smile_o05:
我不嬲抵愛架啦~

引用:
原帖由 bcm 於 2009-8-6 12:43 PM 發表 查看引用來源

杏加富貴,佢以為自己咩新鮮蘿蔔皮.:smile_19:
算啦,我都唔想理佢咁多

引用:
原帖由 arming6700 於 2009-8-6 12:43 PM 發表 查看引用來源

我聽就聽得多....原來真係有d甘既仆街係呢個世界....
總之呢個pk我由識圖圖媽咪咁耐就小足咁耐~

引用:
原帖由 bcm 於 2009-8-6 12:44 PM 發表 查看引用來源

我不嬲抵愛架啦~
我要閃陣先因為你契仔要訓教,我等你電話,

記得我愛你呀:smile_o09::smile_o07:

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 2009-8-6 12:46 PM 發表 查看引用來源

我要閃陣先因為你契仔要訓教,我等你電話,

記得我愛你呀:smile_o09::smile_o07:
我都要返工先啦~兩三日後再傾啦~我要手提分鐘後截數後才可傾,
你得閒可sms我架~88~

圖圖好可愛呀:smile_40:

引用:
原帖由 bcm 於 2009-8-6 12:45 PM 發表 查看引用來源

總之呢個pk我由識圖圖媽咪咁耐就小足咁耐~
雖然我都係男人....不過我都覺得佢係一個不折不扣既仆街
如果可以...我都幫你小埋佢一份...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆