上一頁下一頁
發新話題

老婆唔介意.......姣撚騰騰

收藏  |  訂閱
725  176.5k

引用:
原帖由 一聲笑 於 2009-8-1 09:33 AM 發表 查看引用來源

跟住有冇下文呀:smile_47: :smile_47:
有人係度只係抽下水,之後見過幾次都係一大班人,唔方便,後來我都去少左,聽其他人講佢老公唔鍾意佢成日去跳,佢都冇去

引用:
原帖由 jamshwong 於 2009-8-1 04:08 PM 發表 查看引用來源
總之自己接受到咪 ok 囉 ! :smile_o12:
不過小心玩出火呀 !! :smile_o04:
多謝c兄提示,知架啦

引用:
原帖由 dratigpan 於 2009-8-1 04:20 PM 發表 查看引用來源
有人係度只係抽下水,之後見過幾次都係一大班人,唔方便,後來我都去少左,聽其他人講佢老公唔鍾意佢成日去跳,佢都冇去
哦!呢個機會已經冇左,仲會有下個機會既

回覆 133# 的帖子

可遇不可求GA,其實另外一個都唔錯GA,個胸好挺,但唔係我杯茶,算LA

引用:
原帖由 dratigpan 於 2009-8-1 04:53 PM 發表 查看引用來源
可遇不可求GA,其實另外一個都唔錯GA,個胸好挺,但唔係我杯茶,算LA
呢d野真係可遇不可求

ching,唔知你老婆出外旅行時會唔會特別玩得放,我老婆就係LA,平時好保守,一出外就好像另外一個人,衣著性感D,哈哈

權威性晒命我鍾意啊:smile_47: 自己條女又令又索,其他人恨都恨唔到,哩種感覺好正:smile_47:

下文是什麼好激呀~

引用:
原帖由 一聲笑 於 2009-8-1 09:24 發表 查看引用來源

唔知係咪相處左成十幾二十年感覺變淡,尤如白開水!自從老婆提出以呢種方式找尋刺激,我地又好似重拾情趣!而且發覺老婆越黎越姣就越有女人味 正如wrxgc8哥所講,我地而家用左另一方式維繫,呢d唔知可唔可以講因而擦出新火花呢 :smile_45: :smile_45:
用甚麼方法都不緊要, 最重要係你地兩公婆有晒共識就已經好足夠
當然啦, 如果會get involve 其他人, 就要衡量對其他人的影響啦

咁見到有新火而改善左感情, 咁就即係代表有效啦! 恭喜晒

引用:
原帖由 一聲笑 於 2009-8-1 09:29 發表 查看引用來源

或者會架!可能有朝一日,如果玩到咁激,首先係老婆是否接受先得,唔會勉強:smile_47: :smile_47:
應該係如果阿嫂話ok想玩, 你又接受到的話, 咁就無問題啦
爭在搵個乜野 "對手" 黎服侍阿嫂, 同埋一定要心理質素好好, 兩公婆有晒默契 --> 玩還玩 & 玩過就算 之類

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆