上一頁下一頁
發新話題

【包皮專區】 - 包皮問題請集中於此發問 (Part 3)

收藏  |  訂閱
3.0k  444.9k

引用:
原帖由 09091995 於 2009-8-9 11:04 PM 發表 查看引用來源
ah ,
割左就快2個星期到 ,
都見到好得7788 ...
但就係得最底果到好核凸 ,
黃色野 a{]a!
同埋淨係果到好似冇咩好番 ,
要做d咩野嗎 ?
有冇人答到我 /口\!

引用:
原帖由 bongbong456 於 2009-8-11 01:48 PM 發表 查看引用來源
如果真係多到"流"出黎, 不如包番塊紗布先. 否則d血乾左連住條底褲, 小便又整番開個傷口, 仲有排都好唔番. 我第二個星期都有包紗布, 到左第三個星期見只係有少少滲血先唔再包紗布.
原來係我著底褲hi下hi下搞到佢滲血, 我依家著返條短褲(唔著底)  佢就冇乜點滲血
不過我發現滲血果個位 好似冇線位咁既??

我今日都去左dr wong都做手術喇..
真係好快 琴日打去今日就可以去檢查加做埋手術
我做果時好驚架 因為我未做過手術..
做完之後無乜野既 但係過左藥效之後就有d緊緊地
我宜家換左2條內褲都有血跡 點算好..

引用:
原帖由 felixxdd 於 2009-8-11 10:40 PM 發表 查看引用來源
我今日都去左dr wong都做手術喇..
真係好快 琴日打去今日就可以去檢查加做埋手術
我做果時好驚架 因為我未做過手術..
做完之後無乜野既 但係過左藥效之後就有d緊緊地
我宜家換左2條內褲都有血跡 點算好..
我早你2個星期搵佢做... haha

你幾多歲ar??

我15歲仔咋

唔好意思, 我巳睇番d舊post啦!:smile_13:
咁睇嚟做激光都係好似好點喎........................
可否比陳醫生的 contact 我呀!!!!!!!!!!!!!!!!
謝謝:smile_13:

引用:
原帖由 felixxdd 於 2009-8-11 11:57 PM 發表 查看引用來源
我15歲仔咋
你果日自己一個去~??? 留你msn我啦~~~

我割完第12日 有一忽傷口成日滲血 著左式褲擦擦下搞到半條野有血漬
已經可以好正常郁動,
今日同d朋友去溜冰 (普通玩下, 唔係玩哂花式果d) ,
溜左陣去廁所果陣  發現底褲有撻血漬...圓圈一撻, 有d驚 因為果個線位成日滲血
都咁多日啦..點解仲會咁架???

其實  醫院 排期割包皮  要排幾耐

回覆 137# 的帖子

你留比我丫

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆