上一頁下一頁
發新話題

~~jOYJOY蛇王吹水區~~ 徵25歲以上男或女吹水真心朋友

收藏  |  訂閱
1.5k  26.9k

引用:
原帖由 spsp.stamp 於 2009-7-28 05:25 AM 發表 查看引用來源
我今年29歲,我都有正當職業
HELLO :smile_o09:
:smile_o10: 講聲hello都要:smile_o09: ,好似唔係幾熟咋喎...

引用:
原帖由 joyjoyee 於 2009-7-28 06:37 發表 查看引用來源

你好呀^^ :smile_o05:
咁早都係度~ 咁要做個朋友仔喇~~ goodmorning~ :smile_35: :smile_15:

引用:
原帖由 迪拉''回樂 於 2009-7-28 06:39 AM 發表 查看引用來源

咁早都係度~ 咁要做個朋友仔喇~~ goodmorning~ :smile_35: :smile_15:
係呀...你新來的吧! 我是返通宵班既!有時會蛇下王囉! 家陣準備收工啦^^你好呀!朋友仔^^

引用:
原帖由 bulluck 於 2009-7-28 02:29 AM 發表 查看引用來源

追哂 la:smile_o10:
多謝你地追哂我d post!

引用:
原帖由 joyjoyee 於 2009-7-28 06:41 發表 查看引用來源

係呀...你新來的吧! 我是返通宵班既!有時會蛇下王囉! 家陣準備收工啦^^你好呀!朋友仔^^
哈~ 竟然~
我都係啱啱收工番到屋企~~ :smile_15:

引用:
原帖由 280200 於 2009-7-28 02:25 AM 發表 查看引用來源
有女仔~~~~
我陪下妳a~~~~
你係我個post咁張樣咁識女仔,好似唔係好比面咁喎:smile_o04: 不過你夠薑,我欣賞你:smile_o12:

引用:
原帖由 迪拉''回樂 於 2009-7-28 06:43 AM 發表 查看引用來源

哈~ 竟然~
我都係啱啱收工番到屋企~~ :smile_15:
係呀...咁你做咩架?  不過我都就收工啦!或者一陣返到屋企,唔攰既可以再上黎傾都得^^

引用:
原帖由 joyjoyee 於 2009-7-28 06:48 發表 查看引用來源

係呀...咁你做咩架?  不過我都就收工啦!或者一陣返到屋企,唔攰既可以再上黎傾都得^^
我做文職架~~ 妳呢 ?  咩通宵班呀 ~ 如果收工就唔阻你喇~

joy早晨.............小心大雨

JOYJOY早晨
  晨早一推

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆